Motordan anlayan gelsin acil!

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Beyler, araba alacağım.
200-250 bin civarı bütçem var. Kredi çekmek istemiyorum.

Bu fiyat aralığında motoru güçlü , şehir dışına rahat gidip geleceğim, beni yarıyolda bırakmayacak hangi tür arabalar var?

Ya da kredi çekip üsrüne koyup sıfırda alabilirim.

2. el mi sıfır mı? Uzun vadede hangisinden kar edebilirim? İlerde kız bulursam evlenmek için sattığımda zarar etmek istemiyorum

Başlığa bak çay demle :)

Clio
Egea
Peugeot 301

Bunlara bakacan. Tabi benzinli mi dizel mi, manuel olsa olur mu. Pertten kabul eder misin. Sedan - hb tercihi var mı.
Km mi yokada yıl mı önceliğin.
Bunları bilmek lazım.

valla onu bilmem de bu ülkede aldığın hiç bir seyden zarar etmezsin. bundan net eminim. gitsen 250 bin liralık teneke yağ bile alsan 2 3 aya deli kar edersin

Şiiist! Tamam geyik yapma. Bir üye yardım isterse ona yardım edilir. Forumculuk budur. Geyik yapilmaz.

aynen konuya dönelim.

---------donanımhaberci mode on----------

üzerine biraz daha ekleme yapabilirsen 2016 2017 model renault clio bak bro. hem parçası ucuz olur hem de az yakarsın.

---------donanımhaberci mode off-----------

Başlığa bak çay demle :)

Clio
Egea
Peugeot 301

Bunlara bakacan. Tabi benzinli mi dizel mi, manuel olsa olur mu. Pertten kabul eder misin. Sedan - hb tercihi var mı.
Km mi yokada yıl mı önceliğin.
Bunları bilmek lazım.
Dizel olsun hocam.
Pert kabul etmem
Manuel olacak tabi ki.
Kız mıyım otomotik vites sürelim.

Ben pek anlamam bu araba işlerinden o yüzden yardımcı olun. Bekar adamım temiz aile arabası olsun :)

Bu fiyata anca 10 15 yaşında ve km yüksek olur biraz limiti yükselt Türk..
Clıo hayatta tercih etmezdim şahsen Renault çok kötü...
Hyundailer bir çarpsan araba pert gibi oluyor..
yerinde olsam opel ,toyota ,ford gibi araçlara bakarım

başkan o paralara yeni model iyi motorlu araba bulmak zor. 2010 model polo olabilir belki. alman arabalarından şaşmamak lazım

Beyler, araba alacağım.
200-250 bin civarı bütçem var. Kredi çekmek istemiyorum.

Bu fiyat aralığında motoru güçlü , şehir dışına rahat gidip geleceğim, beni yarıyolda bırakmayacak hangi tür arabalar var?

Ya da kredi çekip üsrüne koyup sıfırda alabilirim.

2. el mi sıfır mı? Uzun vadede hangisinden kar edebilirim? İlerde kız bulursam evlenmek için sattığımda zarar etmek istemiyorum
0 al .

Geri