ÜSözlük Morsalkım

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@Morsalkım son mesaj bükücü kfkfkfk
İsmini biliyorum sadece ama sevdiğim insanlardan. Kimselerle içli dışlı olmadan mesafeli mesafeli takılıyor. Çok güzel olduğunu duydum. Görmek de nasip olsun inş kfkfk
Şaka bir yana güzel bir insan. Kimseyi kırmıyor -erkolar haric jfjfj-
Becerikli üstelik bekar abim de yok ki seni alaydık…
Bazen çok fazla kayboluyor. Yapmaaaaaaa

Mutlu yillar mor hanim.

Eheheh itiraf ediyorum
Forumda birbirine karıştırdığım üyeler var
Morfinyus ile Morsalkım bana aynı kişi gibi
Gibiydi eskiden
Artık öyle değil
O çok içten
Çok duyarlı
Sempatik
Bizden biri

İyi niyetli olduğunu her yorumunda yansıtıyor, geçmişten bugüne ışınlanmış gibi ve nostaljik bir tarafı var.

Bayan gülücük diyorum ona. Allah razı olsun paylaştığım çoğu yoruma gülücük atmadan geçmiyor. Geceleri ortaya çıkıyor, ama ateş böcüğü gibi hemen dikkatinizi çekmeyi başarabiliyor.

Ne kadar keyifli, eğlenceli, asla kasmıyor, güldürüyor ona dokunanı da… Onunla etkileşime girmekten öyle mutluyum ki düşük olsan yükseltiyor; ruh, enerji katıyor insana.
Tüm doğallığı ve güzelliği ile bizi hiç bırakmasın. Seviyorum. :kalp:

Hey gidi be ne zamandir taniyorum bilmem.

Sevilen sayilan eglenceli bir kisilik .d

Eskiden gensti simdilerde teyzelesti .d .d

@angie ifadesinin bir kısmını tekrar eder kayıtlara geçmesini arz ederim :D
forumun olmazsa olmazı kişisiii

Enerjisini seviyorum içinden geldiği gibi davranıyor gayret de samimi buluyorum ama nedense bana alınmış gibi bilmeden onu kıracak üzecek bir şey yapmamışımdır inşallah:(

Çocukluk arkadaşım. Kaç kez ziyaret etmişim bu sayfayı. 10 sene dile kolay, beraber büyüdük. Yeri de hatrı da ayrıdır. Çok seviyorum.

Enerjisini Nazar edicem, diye korkuyorum. Masaallah'i var. 10parmaginda 10marifet. Evdekilere ziyafet çektirirken bizlere de enerjisi ile pozitiflik/ mutluluk sactiriyor.
Yilbasinda guzel sesi ile yeni yilimizi kutlamisti. O ara manitten onayli yeni yil mesaji atmaya hazirlaniyordum ama denk dusemedik, vakitte gec olunca gerceklesemedi . sfsfd Iyi ki buralardaymis. Kendisine 1surucuk masaallah. Ve Allah nazarlarda korusun cokca. Amin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2015'de nasılsa 2026'da hala aynı valla tebrik ederim 2036 da hala aynı olursa yine tebrik ederim..

Forumsal'ın buhranlı dönemi sonrası üyeler olarak elimizden geldiğince inisiyatif aldık. Daha katılımcı, daha zengin içerikli, daha paylaşımcı bir forumsal için. Nitekim süreç sonuç verdi, şu an hepimizin keyif aldığı bir forumsal deneyimi içindeyiz diye düşünüyorum.

Benim biraz yıprandığım bir dönem oldu ve bir yerden sonra koptum ister istemez. Morsalkım da o süreçte ortaya çıkıp forum ortamına harikulade bir enerji ve etkinlik getiren üyelerden biri. Şüphesiz. Hem forumsal'ın keyif veren ortamını sağlama noktasındaki sürece ivme kazandırdı hem de benim gibi incinmiş üyelerin iyileşme sürecine derman oldu. Teşekkür ediyoruz. İyi ki var.

Geri