ÜSözlük Morsalkım

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
MorSaLkım

Mart ayının üyesi değil o an itibariyle forumsalın devamlı üyesi :)
Forumca sevilen üyecanımız hoş gelmiş.
En çok da maviyi tanımıyorum deyişine denk geldim.
tanışmak dileğiyle...

Forumda yeni olmasina ragmen hanimefendi durusu ile sevgi ve saygimi kazanmis hatun. Guzelliklerin hic eksilmesin. :)

Çok hanımefendi ve naif bir üye konuşmaktan onunla forum oynarken çok keyif alıyorum:) kısaca burada olsun hep :)

Beni öldürmek istemesi ile tanıştığım bir üyedir :T: Neden ısrarla beni öldürmek istiyor onu hiç anladım gitti :T: Yeni üyelerden sayılır ama forumda benden hızlı adapte oldu diyebilirim. Yorumları yeri geldiğinde güzel oluyor. Yeri geldiğinde baya düşündürücü oluyor. Sohbeti güzel bir üye.Şu beni öldürme istediğinden vaz geçse daha iyi anlaşacağım kesin :D

Forumda aktifliği, yorumları ve oyunlara katılımı ile çok seviliyor.. Forumda aradığım isimlerden birisi hep burada olmasını istiyorum..

Su an buyuk hayal kirikligi icerisindeyim.. Ben acmak istiyordum senin sozluk konunu ) :
Gec kalmisim, olsun ^^
Bir tek pm atmis degiliz birbirimize, isimlerimizi
bile bilmiyoruz..
Ama forumda en kanimin isindigi hatun kisisin.
Naif, kibar, zarifsin.
Sayfalarca seni yazarim ben ( :
Hicbir zaman seni göremeyecek olsam da bi' yanim seni seviyor MorSaLkım .. Iyi ki buradasin.
Nickini gorunce yalniz hissetmiyorum kendimi bunu bil.
Hayatinin her kublesinde mutlu ol guzelim :öp:

felsefesi. Herkes ana bacı gardaş toprak gibidir :D

güzeldir düşüncesi beğenirim. tanımıyorum ama kendi halinde.

Çok seviyeli bi arkadaşlığımız var. :p
Çok naif, asil ve kibar bir duruşu var. İsmi de en sevdiğim isim. O isim bana kısmet olmadı; ama kızıma isim olur artık. :dyg:
Çok kendi halinde, iyi biri.
Hanımefendi bir bayan. Duruşu güzel. :wink:
Her şeyin en güzeli senin olsun. :)

Elit bir kisi. Oyle alt kisimlarla muhabbete gelmez sayfin salon kadini (:

Daha cok yazicam da teldeyim useniyom

Modaya ilgisini fark ettigim gunden beri manken oldugunu dusunuyordum .) belki de oyledir bilemiyorum. Arada cay ismarlar eksik olmasin,keske gercek hayatta ismarlayabilmis ve bire bir muhabbetimiz olsaydi diyorum.Kirici incitici hicbir sozune denk gelmedim,gayet olgun biri gibi geliyor bana. Begendigi yorumlari mutlaka like yapar,es gecmez. Ben burdayim aslinda ama cok durmicam isim var der gibi .) Hos kal hep boyle..

Duruşunu beğendiğim takip edilesi biri.

Niyedir bilmiyorum ama "elit" olarak goruyorum yahu.
Durus olarakda klasik olarak cizgisini bozmuyor diyebilirim.

*Tanimiyorum ama gozlemleyebiliyorum

Uzaktan uzağa saygı duyduğum, içten içe sevdiğim, aslında hiç tanımadığım fakat yıllardır tanıyormuşum gibi hissettiğim ender kişilik.
Aramızda bir smile kadar sıcak bi ilişki var bence. Tanışsak çok yakın oluruz, tanışmazsak da birbirimize saygı sevgimiz böylece sürer gibi.
Yüreğin hep ferah kalsın.
Öpülüyorsun :öp:

Tanidim ve uzaklastigim, sevilen sayilan aktif birisi.

Mankenmis.

Gonlunce olsun.

Sessiz sedasız tatlı hanımlardan:) Oyunlarda karşılaşır uzaktan uzağa severiz birbirimizi. Sempatiktir , gözümün aradıklarındandır.

Sen bana güzel güzel şiirler yazmışsın ama ben hiç beceremem ki :p
Morsalkım samimi, iyi niyetli güzel insan:tatlı:
Uzun uzun muhabbet etmesek bile içten davranışlarınla çok sevdiğim kişilerden birisin :benmi:
Dediğin gibi belki bir gün karşılıklı çayımız kahvemiz ile gülüşlerimiz ortak olur ne dersin :klp:

Geri