ÜSözlük Morsalkım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ilk zamanlar forumdaki onlarca çeşit suratsız bayan arkadaşlarımızdan birisi sanmıştım ama öyle değilmiş, inanabiliyor musunuz bazen gülüyor :D
sevdim şahsını, düşüncelerimi değiştirirse gelir burada saydırırım :T:s

Hemşerim sonuçta fazla söze gerek var mı :D Severiz. sohbeti keyiflidir mutlu olmayı hakediyor gereken yapılsın :D

Morsalkımcık :)

ben de senin gibi yapıcam

1- Neşeli
2- Niyeti iyi
3- O avatarı değiştir :D
4-samimi

Olmüyör madde halinde. Ben cümle insanıyım. Morsalkım, benim sonradan sempatimin arttığı üyelerden. Bence ben de onun için öyleyim. Önceleri daha bir uzak buluyordum, sonra nasıl oldu hatırlamıyorum, sempatim arttı. Oyunlardan birine de yazmış idim hatta. Tatlış bu hatun yahu.

Şunu yapacak kadar komplekssiz: (Kendisi hatırlamayabilir) Hangi üye tercihin oyununda Morsalkım'ın da bulunduğu bir eşleşmede ben yine "hiçbiri" diye cevap vermiş idim (ama napim o zaman uzak şey yapıyordum seni - sen Morsalkımların en tatlışısın), ay inanır mısın bu hatun, gitmiş benim hiçbirili mesajımı beğenmiş.

Bana öyle geliyor ki niyeti iyi, gönlü temizgillerden. Doksanları seviyor benim gibin. Nostaljiden hoşlanıyor.
Dilerim her şey gönlüne göre olur.

Yine gelirim daha çok tanıdıkça :) ;*

Bizi asla çaysız kahvesiz bırakmaz ikramda sınır yoktur .p çok samimi bu kız. Biraz daha yakınlaşsak fena olmayacak sanki xd

ilk zamanlar forumdaki onlarca çeşit suratsız bayan arkadaşlarımızdan birisi sanmıştım ama öyle değilmiş, inanabiliyor musunuz bazen gülüyor :D
sevdim şahsını, düşüncelerimi değiştirirse gelir burada saydırırım :T:s

Düşüncelerim değişmedi :liv:
Hatta level atladı tebrikler kangıraçeysın :cici:

Uzaktan sevip takip ettiklerimden kendileri, bilgi sahibi, naif, gelişmişlik düzeyi yüksek, forma anlam yükleyen arkadaşlarımızdan.
Hep sevgi ile kalsın:çiçek:

Masumane sevdim seni.
O kadar sıcaktın ki
Rüya gibi
Sakladım seni
Anlatmadım kimseye
Lal oldu dilim
Kimseye söyleyemedim
Içimdeki Sevgiyi
Masum bir çocok gibi

Senin kadar başarılı olamasamda Morsalkım karaladım bir şeyler.

Ağzı yüzü sıkılası :*:dyg:

Forumun anarşi zeynası,

s-392d6b3bd4681d14cea637538af173b10dd293d0.webp

Genellikle sessiz kişiliği ile bilinir ama bence sessiz atın tekmesi pek olurmuş :p

Geçenlerde bir yazısında örgüt kurduğunu ve takma adlarının angels olduğunu gördüm,

O gün bu gündür kaçıyorum, bu yazıdan sonra benden haber alınmazsa örgütü deşifre ettiğim için kesin öleceğim.

Son isteğim, Yürüyen uçah

Beni hep mutsuz ve sinirli buluyordu önceden.Acaba fikri değişti mi ;p Oysa ben çok mutlu ve sinirsiz biriyim.Neyse yanlış oldu.Seni övmeye gelmiştim ;d
Daha önceleri sessiz,kendi dünyasındaydı.Şimdi ise daha aktif ve eğlenceli.Yazdıkları samimi geliyor.Her şey gönlünce olsun.Saygılar.

tanımıyorum ama hayalimde çok güzel bir kız canlandırıyor.s sevgulüm olmasa yürürdüm :p

Forumun bitli kızı :T:

Severim bu hatuncuğu. Komplekssiz oluşunu. Beğenisini ve sevgisini esirgemeyişini. Hani bazı insanlar vardır, özgüveni içinden taşar. Bir güzel söz söylersiniz, 32 katını işitirsiniz. Morsalkımcık öyle. İsmi kadar güzel yüreği. O kadar saygılı, çok sakin. Nedense bir süredir bir hüznü var gibi.
Belki yanılıyorumdur.
Sözü zarif, övgüsü zarif, gönlü zarif. Her şey dualarındaki gibi olsun hatun : **
Morsalkım

Çokça denk geliriz , tanımasam da sevdiğim biri
Hem ismi de çok romantik (:

Geri