Montella'ya yönelik eleştirileri haklı buluyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
İlerleyen süreçte başarılı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

İlerleyen süreçte başarılı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Senle ben kaybeden tarafa mahkumuz Lefty Hanım. KK da kaybettik, Montellada da kaybedeceğiz.

Dünya senin ve benim gibiler için cehennem.

Beckett den devam biz ;

Hep denedik, hep yenildik. Olsun. Gene deneyelim, gene yenilelim. Daha iyi yenilelim.

Dipnot : Senin benden bir tık fazlalığın var Fenerbahçelisin hsdjdha

Senle ben kaybeden tarafa mahkumuz Lefty Hanım. KK da kaybettik, Montellada da kaybedeceğiz.

Dünya senin ve benim gibiler için cehennem.

Beckett den devam biz ;

Hep denedik, hep yenildik. Olsun. Gene deneyelim, gene yenilelim. Daha iyi yenilelim.

Dipnot : Senin benden bir tık fazlalığın var Fenerbahçelisin hsdjdha
"Doğru tarafta olduktan sonra kayıp da söz konusu olmaz" diye yine kendi kendimizi teselli edelim. Haklısın, ben Fenerbahçe'den dolayı alışkınım ancak en azından içim rahat.:) Bu arada ben fanatik Fenerbahçeliymişim, bunu da bir yere not edelim.:)

"Doğru tarafta olduktan sonra kayıp da söz konusu olmaz" diye yine kendi kendimizi teselli edelim. Haklısın ben Fenerbahçe'den dolayı alışkınım ancak en azından içim rahat.:) Bu arada ben fanatik Fenerbahçeliymişim bunu da bir yere not edelim.:)
Hemeen bir islami hikaye ekliyorum bu konuya dair (Dedem medrese cikisli oldugu icin bu hikayelerle buyudum)

Nemrut, azgınlığının önünde bir engel olarak gördüğü Hazreti İbrahim’i (üç semavi dinin ortak atası ve peygamberidir) ateşe atarak cezalandırmak ister. Meydanın ortasına dev bir ateş yaktırır. Ateşi gören canlıların tümü etrafa kaçışır. Ancak bir karınca, ağzında bir damla suyla devasa ateşe doğru telaşla koşturur. Onu gören bir başka karınca “Nereye böyle telaşla” diye sorar. Karınca “Duymadın mı Hazreti İbrahim’i ateşe atacakmış Nemrut” deyince. Diğer karınca alaycı bir ifadeyle, “Ateşi görmedin herhalde. Kocaman bir ateş. Kaçmaktan başka çare yok. Ağzındaki bu bir damla suyla mı o ateşi söndüreceksin” der. Bunun üzerine su taşıyan karınca, “Hiç olmazsa yönümüz belli olsun” diye karşılık verir.

Hemeen bir islami hikaye ekliyorum bu konuya dair (Dedem medrese cikisli oldugu icin bu hikayelerle buyudum)

Nemrut, azgınlığının önünde bir engel olarak gördüğü Hazreti İbrahim’i (üç semavi dinin ortak atası ve peygamberidir) ateşe atarak cezalandırmak ister. Meydanın ortasına dev bir ateş yaktırır. Ateşi gören canlıların tümü etrafa kaçışır. Ancak bir karınca, ağzında bir damla suyla devasa ateşe doğru telaşla koşturur. Onu gören bir başka karınca “Nereye böyle telaşla” diye sorar. Karınca “Duymadın mı Hazreti İbrahim’i ateşe atacakmış Nemrut” deyince. Diğer karınca alaycı bir ifadeyle, “Ateşi görmedin herhalde. Kocaman bir ateş. Kaçmaktan başka çare yok. Ağzındaki bu bir damla suyla mı o ateşi söndüreceksin” der. Bunun üzerine su taşıyan karınca, “Hiç olmazsa yönümüz belli olsun” diye karşılık verir.
Sonunda beni doğru anlayan birine denk geldim, şükürler olsun diyorum.:)

Montella bir kez daha kendine duyulan güveni boşa çıkartmadı.

Adam rasyonalizme tepki olarak doğmuş. İrrasyonel olan, yapılmaması gereken ne varsa yapıyor. 2-0 geride olan takımda oyuncu değişikliği olarak stoper değişimine gidiyor. 3-1 olunca oyuna kurtarıcı olarak BAY alıyor. İnanılır gibi değil. Kebapçıyı sevmezdim ama en azından oynattığı takım biraz heyecan verirdi. Bunda o da yok. Şu ana kadar bir başarı varsa o da jenerasyona yazar, İtalyan peynirine değil. Rezalet puanım 10/10.

Soru: "Milli takımdaki geleceğinizi nasıl görüyorsunuz?"

Vincenzo Montella: Sorunuzu gerçekçi kabul etmiyorum. Anlamakta güçlük çekiyorum. 1 senemizden gurur duyuyorum. Alıştığımız tekniği sergileyemediğimiz bir maç oldu, saha şartlarından dolayı. Mart liginde playoff oynayacağız ve A Ligi'ne yükseleceğiz. Dünya Kupası'na katılmayı hedefliyoruz. Bu süreçte gelişecek oyuncularımız var. Onlar geliştikçe biz de daha güçlü olacağız.

isterse ilk 920750912759 maçı kaybetmesin
forbetsiz oyun olmaz

Elindeki oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve son maç oldukça umut vericiydi.

Geri