Montella'ya yönelik eleştirileri haklı buluyor musunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
birkaç tercih hatası dışında eleştirilmesini doğru bulmuyorum. dış başındaki yorumlara ve istatistiklere bakarsak hocanın yaptıklarını daha iyi kavrayabiliriz.
önümüzdeki uluslar ligi ve -özellikle kendini bulmuş, geliştirmiş oyuncularla- dünya kupasına montella ile hazırlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Herkesin görüşüne saygı duymak gerekiyor, kalmasını isteyenler var ve ben de aynı görüşteyim. :)
Ardayı forvet veya kanat oynatan adama ben saygı duyamam kusura bakma. Elinde santrafor yok gibi davranan adama da ben saygı duymam kusura bakma. 78 e kadar Kenan’a sabreden adama saygı duyamam kusura bakma . Santrafor olmasa elimizde santrafor yok diye yakınacak adama ben saygı duyamam kusura bakma. Sen en ideal kadro ile çık yenil amenna ama kalkıp hata da diretiyorsan saygı duyamam kusura bakma. O andavalı savunan da futbol bilgisi zayıftır.

Turnuvanın tek has milli takımı bizdik. Bence bu bile iyi seviye bizim için sporcu bazında.
Bazen olacağı varsa kılın kımıldamadan olur, bazen de kendini yırtsan nafile... sporculara destek olup önümüze bakacağız.

Çok mu önemli bu . Keşke devşirme de olsa, kupayı aldak. Sanki diğer takımlarda hepsi kendi kökeninden . Önemli olan başarı. Kimse oyuncu aslen İspanyol mu, İngiliz mi, Fransız mı diye bakmıyor. Zaten diğer takımlardaki başarı da bu yüzden. Çok takılmamak lazım o tür şeylere .

Fatih Altaylı: Montella'yı teknik olarak değerlendirecek ihtimali yok, bunlar paralı askerler

Altaylı önemli noktalara değinmiş.
Teknik direktörleri eleştirenler hangi teknik bilgiye sahipler?
Kamplarda ya da çalışmalarda yer aldılar mı?
90 dakikalık maça seyirci gözü ile bakıp da ağır eleştiriler yapmak hiç de adil değil.

Montella'yı da oyuncuları da bir kez daha tebrik ederim. Çok daha iyi yerlerde görmek de mümkün olsun!

Bu adamın derhal kovulması gerekiyor. Barış Alper “sevdası” yüzünden başımıza gelmeyen kalmayacak. Menajerleri arasındaki gizli ilişki deşifre edilmeli ve bağımsız mahkemelerde yargılanmalı bu adam. Milli takımın başına liyakata önem veren biri geçmeli.

Bu kadar zevksiz ve manyakça bir maç izlediğim için kendime çok kızıyorum. Hele o kırmızı kart hiç gereksiz ve mantık dışı hareketler sonucu oldu.

Dün akşam Galler karşısında milli takımımızın görüntüsü içler acısıydı. Maçı gol yemeden bitirmemiz mucizeydi. Kalecimiz kurtarış falan yapmadı rakip dünyaları kaçırdı. Barış Alper'den santrafor olmaz. Kendini attırmak için ne gerekiyorsa yaptı. Montella 10 kişiyle savunma yaparak Hollanda maçındaki korkak oyununu hatırlattı. Adamlar ilk yarı tek kale oynadılar. Bizim yıldız futbolcuların tümü dökülüyordu. İki pozisyon yakaladık. İlkinde Abdülkerim kornerden gelen topu kafayla kaleciye nişanladı, diğerini kalecileri hediye etti ama Orkun 6 pastan topa vuramadı eksik olan oyuncularımız bu kadar kötü oyunun mazereti olamaz. Montella karşılaşmayı kenardan seyretti, hiçbir müdahalede bulunmadı. 10 kişi kalınca değişim yapmak aklına geldi ama bir şey fark etmedi şansımız sayesinde hak etmediğimiz 1 puan aldık bakalım İzmir'de İzlanda'ya karşı nasıl bir oyun sergileyeceğiz. Umarım dün akşamki gibi pasif, basiretsiz göze hoş gelmeyen bir futbol olmaz!

Geri