Kim
Gümüş Üye
Bir de şunu demiş zat-ı muhterem;
Forum kuralları 1 günlüğüne serbest olsa da şuna ana avrat dümdüz gitsem.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir de şunu demiş zat-ı muhterem;
Herkesin görüşüne saygı duymak gerekiyor, kalmasını isteyenler var ve ben de aynı görüşteyim.Zorla küfür edeceğim onu mu istiyorsun ;d
Ardayı forvet veya kanat oynatan adama ben saygı duyamam kusura bakma. Elinde santrafor yok gibi davranan adama da ben saygı duymam kusura bakma. 78 e kadar Kenan’a sabreden adama saygı duyamam kusura bakma . Santrafor olmasa elimizde santrafor yok diye yakınacak adama ben saygı duyamam kusura bakma. Sen en ideal kadro ile çık yenil amenna ama kalkıp hata da diretiyorsan saygı duyamam kusura bakma. O andavalı savunan da futbol bilgisi zayıftır.Herkesin görüşüne saygı duymak gerekiyor, kalmasını isteyenler var ve ben de aynı görüşteyim.![]()
Çok mu önemli bu . Keşke devşirme de olsa, kupayı aldak. Sanki diğer takımlarda hepsi kendi kökeninden . Önemli olan başarı. Kimse oyuncu aslen İspanyol mu, İngiliz mi, Fransız mı diye bakmıyor. Zaten diğer takımlardaki başarı da bu yüzden. Çok takılmamak lazım o tür şeylere .Türk kökenli