Monaco - Fenerbahçe Beko / Final (70 - 81)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Rahmetli babam maçtan anlamazdı. Hangisi Türk hangisi gavur derdi ve renkle söylerdim. O da gavur olan yenilsin derdi. Biz de o yönden Fenerbahçe kazansın dedik. Fenerbahçeyi tebrik ederim ama kupayı alması iyi mi oldu kötü oldu kendileri açısından bilemiyorum. Büyük bir başarı ama sırf bu şampiyonluktan dolayı mevcut başkan 10 sene daha koltuğuna yapışır gitmez :)

Fenerbahçe, dünya çapında ülkemizin gururu olduğunu bir kez daha ispat etmiş oldu ve gerçekten de çok büyük bir spor kulübüyüz.:kalp:

Son düzenleme:
3793963_5e298a24ee958fb7bfa750dc941ee36d_640x640.jpg
3793963_5a37710e1362fe7b33e326b22d1979cd_640x640.jpg

Kaynak

bizim başkan iyi adam ya
aferin çocuklar

Hahahha FB yine naptı etti malum takımın kutlamalarını 2. planda bıraktı jfjfjjfjf
Hoş kutlama yapmayı bile becerememişler kfjfjjf

Euroleague şampiyonluğu oldukça sevindirici bir başarı olsa da Fenerbahçe'nin kendini konumlandırdığı noktayı göstermesi açısından da oldukça üzücü. Dünden beri Fenerbahçe'nin yöneticisinden kaptanına, taraftarına kadar her mensubu bu şampiyonluğu Galatasaray merkezli kutluyor. Euroleague şampiyonluğu ile Galatasaray arasında nasıl bir bağ var hiçbir fikrim yok. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe bu Euroleague yolculuğunda Galatasarayla hiç oynamadı, kupaya giden yolda Galatasaray ile hiç çekişme içinde olmadı ama sonucunda bütün yönetim, sporcular ve taraftar gelen bu şampiyonluğu Galatasaray üzerinden okuyup kutladı. Fenerbahçelilerin şampiyonluk kutlamasının ilk cümlesine "Galatasaray"la başlaması Fenerbahçe'yi küçülttüğü gibi Galatasaray'ı da yüceltiyor. Bir spor organizasyonu için bu denli gözü dönmüş kin ve kompleks hiç sağlıklı değil. Galatasaray 10 ay evvel Beşiktaş'tan neredeyse yarım düzine gol yedikten sonra kupa alan rakibini alkışladı, topçular birbirlerine sarıldı, tebrikleşti ve kimse de bundan ötürü bir şey kaybetmedi. Fenerbahçe ise birtakım mabad üretimi masallarla kendini kinle ve nefretle doldurdu ve nihayetinde daha kupanın sapını tutmadan Galatasaray'ın mücadele etmediği bir alanda dahi Galatasaray'a sallayacak kadar kompleksli hale getirdi kendisini. Fenerbahçe'nin kendini bu şekilde konumlandırması başta Fenerbahçe tarihine ve kimliğine yakışmıyor ama bilmiyorum, yönetim de sporcular da taraftar da çoktan oturtmuş bu kıyafeti üzerine.

Son düzenleme:
Euroleague şampiyonluğu oldukça sevindirici bir başarı olsa da Fenerbahçe'nin kendini konumlandırdığı noktayı göstermesi açısından da oldukça üzücü. Dünden beri Fenerbahçe'nin yöneticisinden kaptanına, taraftarına kadar her mensubu bu şampiyonluğu Galatasaray merkezli kutluyor. Euroleague şampiyonluğu ile Galatasaray arasında nasıl bir bağ var hiçbir fikrim yok. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe bu Euroleague yolculuğunda Galatasarayla hiç oynamadı, kupaya giden yolda Galatasaray ile hiç çekişme içinde olmadı ama sonucunda bütün yönetim, sporcular ve taraftar gelen bu şampiyonluğu Galatasaray üzerinden okuyup kutladı. Fenerbahçelilerin şampiyonluk kutlamasının ilk cümlesine "Galatasaray"la başlaması Fenerbahçe'yi küçülttüğü gibi Galatasaray'ı da yüceltiyor. Bir spor organizasyonu için bu denli gözü dönmüş kin ve kompleks hiç sağlıklı değil. Galatasaray 10 ay evvel Beşiktaş'tan neredeyse yarım düzine gol yedikten sonra kupa alan rakibini alkışladı, topçular birbirlerine sarıldı, tebrikleşti ve kimse de bundan bir şey kaybetmedi. Fenerbahçe ise birtakım mabad üretimi masallarla kendini kinle ve nefretle doldurdu ve nihayetinde daha kupanın sapını tutmadan Galatasaray'ın mücadele etmediği bir alanda dahi Galatasaray'a sallayacak kadar kompleksli hale getirdi kendisini. Fenerbahçe'nin kendini bu şekilde konumlandırması başta Fenerbahçe tarihine ve kimliğine yakışmıyor ama bilmiyorum, taraftar yönetim de sporcular da taraftar da çoktan oturtmuş bu kıyafeti üzerine.
bu küçüklüğü biliyoruz. yakın zamanda yeni kapı'da kutlama programı açıklarlarsa şaşırmam.

Yalova'da tüm gs bayraklarını indirdiler yırttılar attılar. Bu hoş değil sende as yanına senin başarın başka, onun başarısı başka ... Bilmiyorum yani dün akşam enteresan şeyler oldu ülke genelinde...

bu küçüklüğü biliyoruz. yakın zamanda yeni kapı'da kutlama programı açıklarlarsa şaşırmam.
Walla kutlamayı nerede yaparlar bilmem ama bu sezon çalıştıkları pr şirketinin araya bir tane eşi ve çocuğuyla ağlayarak fotoğraf çekilen bir Fenerbahçe Bekolu sıkıştıracağını düşünüyorum. Tüm sezon futbolculara bir Osimhen cosplay bir Icardi cosplay yaptırıp durdular. Finali de Mertens cosplay ile yaparlar. Şöyle bir şey geliyor,

Screenshot 2025-05-26 at 11-45-09 X'te Majesteleri Dün Osimhen’in etrafına toplanan çocukları ...png

Gslileri görenler de ay ne kadar elitler der. Ali Koç formasıyla çıkana laf edemeyip sadece FB eleştirmek de sadece size yakışır.

Kadın ve erkek branşlarda bundanı 2’şer tane olan tek spor kulübüyüz…

Euroleague şampiyonluğu oldukça sevindirici bir başarı olsa da Fenerbahçe'nin kendini konumlandırdığı noktayı göstermesi açısından da oldukça üzücü. Dünden beri Fenerbahçe'nin yöneticisinden kaptanına, taraftarına kadar her mensubu bu şampiyonluğu Galatasaray merkezli kutluyor. Euroleague şampiyonluğu ile Galatasaray arasında nasıl bir bağ var hiçbir fikrim yok. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe bu Euroleague yolculuğunda Galatasarayla hiç oynamadı, kupaya giden yolda Galatasaray ile hiç çekişme içinde olmadı ama sonucunda bütün yönetim, sporcular ve taraftar gelen bu şampiyonluğu Galatasaray üzerinden okuyup kutladı. Fenerbahçelilerin şampiyonluk kutlamasının ilk cümlesine "Galatasaray"la başlaması Fenerbahçe'yi küçülttüğü gibi Galatasaray'ı da yüceltiyor. Bir spor organizasyonu için bu denli gözü dönmüş kin ve kompleks hiç sağlıklı değil. Galatasaray 10 ay evvel Beşiktaş'tan neredeyse yarım düzine gol yedikten sonra kupa alan rakibini alkışladı, topçular birbirlerine sarıldı, tebrikleşti ve kimse de bundan ötürü bir şey kaybetmedi. Fenerbahçe ise birtakım mabad üretimi masallarla kendini kinle ve nefretle doldurdu ve nihayetinde daha kupanın sapını tutmadan Galatasaray'ın mücadele etmediği bir alanda dahi Galatasaray'a sallayacak kadar kompleksli hale getirdi kendisini. Fenerbahçe'nin kendini bu şekilde konumlandırması başta Fenerbahçe tarihine ve kimliğine yakışmıyor ama bilmiyorum, yönetim de sporcular da taraftar da çoktan oturtmuş bu kıyafeti üzerine.
Galatasaray da 25. Yıl kutlamalarına Fenerbahçe ile başladı ve Okan Buruk doğrudan Mourinho'ya gönderme yaptı. İki rakip takım arasında yıllardır bu tip göndermeler olur ve bu durumu çok büyütmemek gerekiyor ayrıca Icardi günlerdir Ali Koç forması ile 'Ağlama Fener' şarkısı söylüyor ve tüm bunlar mizah da Fenerbahçeliler yapınca neden eleştiriliyor?

İki takım arasındaki buzların erimesini ise sadece iki başkanın bir araya gelip sonrasında yapacakları olumlu konuşmalar sağlayabilir.

Dün akşam çok güzel anlara şahit olduk ve Galatasaraylı taraftarlardan kimisi Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonluğunu kutladı kimisi de Galatasaray'ın lig şampiyonluğunu tebrik etti ve bu olumlu örnekleri görmeyip de sadece olumsuz olanlara bakmamak gerekiyor. Futbol nasıl bir spor dalı ise basketbol da önemli bir spor dalıdır ve bu sebeple Fenernahçe'nin Avrupa şampiyonluğunu kimsenin küçümsememesi gerekir.

Forumdaki başlıklarda da hiçbir Fenerbahçeli üye, Galatasaray başlığında olumsuz yorum yazmamış hatta kutlamaya engel olmamak için tek bir yorum bile yazmamışlar. Samimiyetine güven duyduğu birkaç üyenin kendi arasında şakalaşmasına da çok büyük anlamlar yüklememeliyiz.

Champions Fest | Galatasaray Yenikapı Kutlamaları

Tottenham kendi liginde alt sıralarda olduğu halde Avrupa Ligi Şampiyonu oldu ve demek ki her şey lig şampiyonluğundan ibaret değilmiş.

Son düzenleme:
bence anlatılmak istenen daha çok şu gibi ama yine de siz bilirsiniz.dfkgjd : şampiyonluk yarışında olan iki takımın birbirine gönderme yapma durumu çok normal, değil mi? bundan daha doğal ne var? ama rakip olmadığımız bir lig… iki takımın da ucundan birbirlerine değen hiçbir şeyleri yokken — ki branş bile başka — kendi keyiflerine bakıp bunu en temiz şekilde, tadını çıkararak yaşamak varken….......... bilemiyorum.dfgj üzücü........

Geri