Modern Erkek Kaş Alıyor Ağda Yapıyor!

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilek üstü dar paçalı pantolon giyip altına deniz paleti tabanlı ayakkabı giyenlerden mi bahsediyoruz?

Kuzenimin sevgilisi de bacagini aliyordu :p ayrica bazi erkeklerin kasini aldigi cok cok belli oluyor hos durmuyor ya:hıı:

Konuya kadın arkadaşlardan gelen yorumlar ilgi çekici. Herkes toplumun kendisine biçtiği cinsiyet rolüne uygun davranmalı. Erkek, erkek gibi davranmalı; kıllı olmalı.

Küçük bir araştırmayla kadınların da aşırı ağda ve jilet kullanımı nedeniyle kararan bacaklarını/vajinalarını bitkisel kürler ya da kimyasallar ile beyazlattığı bilgisine ulaşabilirsiniz, ey erkek ırkı. Erkek/kadın fark etmiyor. Bu genetik çöplükte bu bedene hapsolmak hiçbirimizin suçu olamaz. Öyleyse, çıkarın cımbızları.

marti-kas_1409389_m.jpg

Bir dönem kaş çizmek modaydı. Yapayım dedim, psikopat olayım dedim...

Olamadım... Olamadığım gibi bütün kaşlarımı kesip kalemle çizmek zorunda kaldım. Durmuyordu insanlar, gülüyordu herkes.

Sonra ilgi çekmek için ayakkabı bağcıklarımı farklı renklere bürüdüm. Yine olmadı, yine olmadı.

En son depresyona girip sürekli çikolata yiyordum. Meğer marketçi abi beni kandırmış. Zeytin ezmesiymiş o. Olsundu, en azından çekirdek derdim olmamıştımış.

Martı kaş olmaktansa kavis vermeden toparlanabilir bence bunda abartılacak bi' şey yok.
Kaldı ki sporcuların çoğu ağda da yapıyor. 'Spor amaçlı' olunca sıkıntı yok tabii. :liv:

Benim degil ya ne yaparsa yapsin banane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri