Modern Erkek Kaş Alıyor Ağda Yapıyor!

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modern erkek kaş alıyor ağda yapıyor !
Modern erkekler partnerlerinin güzellik ürünlerini 'çalarak' metroseksüel oluyor..

İngiltere’de yapılan araştırma günümüzde erkeklerin partnerlerinin güzellik ürünlerini “çalarak” metroseksüellik alışkanlıklarını bir adım daha ileriye taşıdıklarını ortaya çıkardı.

İngiltere’de bir kozmetik firması tarafından yapılan araştırma modern erkeklerin bakım alışkanlıklarıyla ilgili bazı gerçekleri ortaya çıkardı.

Araştırmaya katılan erkeklerin %34’ü kız arkadaşlarının güzellik ürünlerini kullanırken bir çoğu dışarı çıkmak için hazırlanırken evde en az kadınlar kadar vakit geçiriyor. Çalışma ayrıca vücudundaki tüyler ile kaşlarını aldırmanın da erkeklerin güzellik öncelikleri arasında ön sırada yer aldığını gösterdi. Araştırma bir başka kozmetik markasının erkeklere özel hazırladığı yüz maskesini piyasaya çıkarmasının hemen ardından gerçekleşti.

Araştırmayı yürüten firmanın kurucusu Rakesh Aggarwal Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada çalışmanın erkeklerde son yıllarda gelişen metroseksüel alışkanlıkların devamını gösterdiğini işaret etti. Aggarwal sözlerine şöyle devam etti: “5 sene öncesiyle kıyaslandığında erkekler kesinlikle kendilerine nasıl bakacaklarını çok daha iyi biliyor.”

Yok artık ya bu modernlik degil başka bişi bence

Çağın çok gerisinde kalmışım yazık bana..

ürün satacak napsın

Neden bu kadar abartıldığını anlamadım ancak kaşını düzeltmenin, maske yapmanın yada buna benzer bakımlarda bulunmanın nesi kötü ola ki.
Elbette erkek de(belki kadınlar kadar olamaz ama) bakımlı olmalı.
Bakımlı olmaktan ne anlaşıldığı ile alakalı biraz da. :e3:

Bakımlı olmayı seven her erkek yapar. Neden bu kadar abartıyorsunuz?

Size ne la?

Kiyamet alameti hep bunlar. ;d

onu yapan erkekler arayiş içinde olanlar her erkeğe mahsus deyildir

Kerimcan Durmaz kaşı gibi değilse ve estetik durmayan görünümü varsa düzelttirebilir. Erkeklerin pek çoğu göğüs kafesi bölümüne ağda yaptırıyor. Ne var ki bunda? Erkekliğine kadar laf edilmiş. Erkeklik ağdayla olmuyor beyler üzgünüm.

Sırtında, omuzlarında, gögsünde vs kıl olan erkektense ağda yaptıran daha makbul. Lakin kaşı almış olduğu belli ise çok itici geliyor. Yine de feminen bir hava içinde olmaması önemli eğer erkeksi bir yapısı varsa aldığı kaş bile fark edilmiyor canımlar ya.
Hem tüm eziyeti niye kadınlar çekiyor. Erkek eline yüzüne bir krem sürmekten aciz ama adriana lima istiyor nedense. Bak sen. :somurt:

Ben sahsen yaptırmıyorum ama yaptıran cok var bana ters bu işler beni beyenen boyle beyensin nedir agda magda kaş aldırmalar .

o yanaklarında maki seviyesinde ki kıllarla, ido tarzı martıvari kaşı olanlar aldırsın bir zahmet .p
yüze de maske yapılır ne var yani .p
bunu direkt erkekliğe bağlamak abes, ruj süren gözünü boyayan adam olursa eyvallah .p

ama kılın erkekliğe ait olmadığını, googlea "moda sahilinde sevişen amcalar" yazıp görebilirsiniz .pp

o yanaklarında maki seviyesinde ki kıllarla, ido tarzı martıvari kaşı olanlar aldırsın bir zahmet .p
yüze de maske yapılır ne var yani .p
bunu direkt erkekliğe bağlamak abes, ruj süren gözünü boyayan adam olursa eyvallah .p

ama kılın erkekliğe ait olmadığını, googlea "moda sahilinde sevişen amcalar" yazıp görebilirsiniz .pp

bkz: asansörde yiyişen dayılar ?
bkz: açmayın dedeler ?

Kaş alanlar bana çok itici geliyor sadece.
Diğer türlü, bakımlı erkeği sever-iz biz kadınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri