BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Bir ara sarmıştım şimdi tekrardan başlasam mı diye düşünüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üç oyun var ben de kurulu olan.Sende maşallah her telden var.
@Bahtiyar ne diyorsun ?Hiç Düşünce beni oyuna davet etti, sonra kaçtı gitti, bir dönem de Aze ile oynadık, şimdi aylardır girmiyorum.
Ekip olursa oynarım.
Orta koridor (Vexena, cyclops, Valir, Vale) oynarım.Hiç Düşünce beni oyuna davet etti, sonra kaçtı gitti, bir dönem de Aze ile oynadık, şimdi aylardır girmiyorum.
Ekip olursa oynarım.
Angie gruptan ayrıldı.İşim olmaz böyle oyunlarla
@Bahtiyar bende indirdim ne zaman oynuyoruz ?Bana haber verin yeter, girerim oyuna. Fena da oynamam.. bilenler bilir![]()
Ligleriniz ne? 10 gün kadar önce efsane liginden epik ligine düştüm.@Bahtiyar bende indirdim ne zaman oynuyoruz ?
ben bilgisiyara indirdim telefondan gözümü yorduğu için yeniyim.Ligleriniz ne? 10 gün kadar önce efsane liginden epik ligine düştüm.
Ekleşip akşam ayarlayalım ama bir kişi daha lazım 4 lü eşleşmez.Sup angela, adc wanwan ve orta nana giderim okeyse...
Büyük usta benim lig şu an.Usta ve büyük usta en düşük olmanız gereken lig çünkü şu an epik 3 benim lig.
Takım arkadaşları arasında en yüksek ile en düşük iki lig olabilir. O yüzden diyorum usta'nın altında varsa biraz kassın.
Veya normal klasik oyun atacaz.