Mobile Legends

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hiç Düşünce beni oyuna davet etti, sonra kaçtı gitti, bir dönem de Aze ile oynadık, şimdi aylardır girmiyorum.
Ekip olursa oynarım.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hiç Düşünce beni oyuna davet etti, sonra kaçtı gitti, bir dönem de Aze ile oynadık, şimdi aylardır girmiyorum.
Ekip olursa oynarım.
Orta koridor (Vexena, cyclops, Valir, Vale) oynarım.
Xp koridoruda olabilir Gatotkaca iyiyim gayet.:D Bir ekip kurarız yakında.

İki kişi daha bulalım. Çünkü 3 kişilik takım girersek hadi biz sürekli iletişim halinde oynarız diğer gelen iki kişi fena sırıtabilir veya feedleme durumu var 5 kişi girelim daha sağlam. Ha eşleşme sistemine göre de karşımıza yine 5 kişilik takım gelecek bilginize. Ben takıma göre her türlü koridor oynarım. Tank, support, xp, orta, altın farketmez bana.

İşim olmaz böyle oyunlarla
Angie gruptan ayrıldı.:D

Ben en alt düşmüşüm, dün bir kere girdim oynadım show yaptım.
Tam 73 gün girmemişim, oyun mesaj atmış çok özledik diye :)
Akşama kurun ekibi. Hazırım ben.

Usta ve büyük usta en düşük olmanız gereken lig çünkü şu an epik 3 benim lig.

Takım arkadaşları arasında en yüksek ile en düşük iki lig olabilir. O yüzden diyorum usta'nın altında varsa biraz kassın.

Veya normal klasik oyun atacaz.

Usta ve büyük usta en düşük olmanız gereken lig çünkü şu an epik 3 benim lig.

Takım arkadaşları arasında en yüksek ile en düşük iki lig olabilir. O yüzden diyorum usta'nın altında varsa biraz kassın.

Veya normal klasik oyun atacaz.
Büyük usta benim lig şu an.

Ben hariç evdeki herkes 7 24 oynuyor nerdeyse katlede ede bitiremediler bi türlü düşmanları ksksk

Uf ben oyunlara yabancıyım. En son 1453 ten kalma telefonumda snake ve atari oyunları oynamıştım. Sanal bebek beslemek buna dahil mi.ddd

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri