Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aman tuvalete giderken düşme peşime de gerisi tiriskadan nağmeler![]()
Hee özel olarak bi de hatırlatıcı alalım size hanfendi. Ne dersiniz hoş olmaz mı?
Uyuyabiliyorsan ne güzel) Absent
Geceleri rüyama gelmediğin sürece mis gibi uyuyorum. Ama gelirsen sıkıntı bebeim. Fredinin kabusu gibisin. Sabah olmak bilmiyor.
Uyumadan önce beni düşün rüyana kimse gelmez abi. Gelirse de tokatlarız yani.![]()
Geceleri rüyama gelmediğin sürece mis gibi uyuyorum. Ama gelirsen sıkıntı bebeim. Fredinin kabusu gibisin. Sabah olmak bilmiyor.
Absent uyku da heves gibi kaçtı mı geri gelmiyor..gözlerini kapa ve yarın birlikte kahvaltı yapacağımızı düşün mesela.. vesselam
Tamam beni sabah 8’de uyandır anca hazırlanırım.. börekler poğaçalar yaparım meselaa..
olmuştur reis Absent![]()
Çok güzel düşünmüşsünüz beyfendi de sen dururken bana ödemek düşmez hesap bir de centilmenligini görelimSen bişey hazırlama kıyamam sana yorma kendini. Ben seni alır kız kulesine karşı güzel bi yerde kahvaltı ısmarlarım. Sende hesabı ödeyiverirsin.
Valla helal olsun şappadanak çözdün sen bu işi aldın rankıda. Çok pis şaşırttın beni.
Çok güzel düşünmüşsünüz beyfendi de sen dururken bana ödemek düşmez hesap bir de centilmenligini görelim![]()
Yeter ki istegim yapmayacağım birşey yoktur.. teşekkürlerAbsent
Genelde hep güzel düşünürüm ben zaten bilirsin. Ne yani hiç görmedin mi centilmen modlarımı benim bu kadar goy goy yeter de hayde ben yatıyorum.