miSSy & kaktus

Konu sahibi son olarak 1290 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo sunucuyu foruma mı tasıdınız hıı Absent su farklı seslı dj nı de getırsene :D jsdvbsbdvdfs

foruma dj lık yapsın arada

hanımlar hg nız sefa geldınız

burada cılgınlar gıbı eğlenıyoruz

o kopuk partısı senın bu kopuk partsı benım koptuk gıdıyoruz

Absent reis hoşbuldum tşk ederim beyefendi çok naziksiniz diyemeyeceğim :P No1 de olmasa davet eden olmayacaktı bizi iyi ki geldik miSSy m ile.. sunucu ile ilgili şimdilik bişi demek istemiyorum

ooo sunucuyu foruma mı tasıdınız hıı Absent su farklı seslı dj nı de getırsene :D jsdvbsbdvdfs

foruma dj lık yapsın arada

hanımlar hg nız sefa geldınız

burada cılgınlar gıbı eğlenıyoruz

o kopuk partısı senın bu kopuk partsı benım koptuk gıdıyoruz

Tamam bende o iş yarın halledeyim. Sen iste yeter ki. O değilde sen neden sunucuya girmiyosun? Nickin oralarda pinekliyo öyle znc'de.

Absent reis hoşbuldum tşk ederim beyefendi çok naziksiniz diyemeyeceğim :P No1 de olmasa davet eden olmayacaktı bizi iyi ki geldik miSSy m ile.. sunucu ile ilgili şimdilik bişi demek istemiyorum ����

Bende seni çok hoş buluyorum.. Burada bayaa bi naziğim o yüzden demelisin bence.
Bencede sunucu için bişey deme ki diyemezsin zaten :D

Artı çok pis kıskandım bak şimdi inan anlatamam :)

Pampa o daha çözemedi heralde. Okuyo ve beğeniyo ama hiç bişey yazmıyo ya da yazamıyo :gulus:

Sen ona müsait bi zamanda detaylı tarif et. Sıyrık Kaktus beni şaşırttı ama ne potansiyel varmış onda ki arkadaş bile eklemiş beni valla şaştımda kaldım :)

Bende seni çok hoş buluyorum.. Burada bayaa bi naziğim o yüzden demelisin bence.
Bencede sunucu için bişey deme ki diyemezsin zaten :D

Artı çok pis kıskandım bak şimdi inan anlatamam :)

Absent kikikiki sen sen sen iyi ki varsınnnn kraaaaalll susmayiz.net e gelmez olurmuyum ki :p
Biliyorum kıskandın :)

Pampa o daha çözemedi heralde. Okuyo ve beğeniyo ama hiç bişey yazmıyo ya da yazamıyo :gulus:

Sen ona müsait bi zamanda detaylı tarif et. Sıyrık Kaktus beni şaşırttı ama ne potansiyel varmış onda ki arkadaş bile eklemiş beni valla şaştımda kaldım :)

Absent sen ne sandın hemen çözerim olayı sen nerde ben oradayım reis :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri