Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu. Sizin favoriniz hangisi?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
O kadının amcası kesin Milletvekili.

ilk 3 adayın içinde 1-2-9-12-16 numaralardan birileri olabilir
biz bu işi dün öğrenmedik… 2 ve 9 numara top 5’teymiş. top 5 oluyor herhalde artık… 2 numara direkt 1. oldu yani, bana da oradan bi “miss tahmin kraliçe tacı” tşk…

Yarışmanın formatını tam bilmiyorum ancak juri üyelerinin tercihi bu yönde olmuş anlaşılan.

İnsanın aklına ister istemez torpil geliyor.
Güzellik görecelidir tamam ama her şeyin bir ortalaması, ortak görüşü de vardır. Hande Erçel mesela (hiç sevmem) genel kanı olarak çirkindir, çirkin bulunuyor der misiniz? Bunun gibi.
Şimdi şu kizlar genel kani olarak dereceye layıktır diyebiliyorsaniz biraz estetik egitimi alin.Zaten yok eğitim yok kültür bilmem ne saçma sapan kriterlerden elimine etme seçeneklerinin manipülasyona açık olduğu belliydi; Güzelliğe torpil yapamazsiniz, kişi güzeldir ya da değildir fakat saçma sapan kriterleriniz varsa "şu kriteriniz yetersiz" der,istediğiniz gibi elersiniz. Seçmek istediğiniz kişinin de güzellik dışındaki tüm ıvır zıvır kriterlerine tam not verirsiniz. Eğitim kriteri kime göre neye göre mesela. Ucu çok açık, istediğin şekilde yorumlayabileceğin kriterler var.
Adil bir değerlendirme beklemiyordum zaten. "Ama olur mu daha eğitimliler" diye kılıf da hazır.
Mis.

çünkü 20 numara gibi tipler sokakta dolanan kızların çoğu gibi, sıradan. sevimli ve bebeksi olması miss turkey olabileceği anlamına gelmiyor, olamaz da. sadece güzel olana değil güzelliği farklı olana yönelen bir sistem var, anlattık bunları kardeşim, az dinleyin… açın almanya güzeline bakın ve gelin özür dileyin idil’den!
yalnız konuşunca daha da beter bir hal almış bu kız… bütün güzelliği(!) gitmiş :emoji_sweat: e harfi kullanımı hatalı bir miss turkey içler acısı…

çünkü 20 numara gibi tipler sokakta dolanan kızların çoğu gibi, sıradan. sevimli ve bebeksi olması miss turkey olabileceği anlamına gelmiyor, olamaz da. sadece güzel olana değil güzelliği farklı olana yönelen bir sistem var, anlattık bunları kardeşim, az dinleyin… açın almanya güzeline bakın ve gelin özür dileyin idil’den!
yalnız konuşunca daha da beter bir hal almış bu kız… bütün güzelliği(!) gitmiş :emoji_sweat: e harfi kullanımı hatalı bir miss turkey içler acısı…

Yüz uzunluğu bacak boyumla yarışır kjkj

bana şundan oldu.dflkgjd
(küfür içerirsdkj)

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
ovv biraz sasirdim. bu kazanan ilk ikiyi ben sonlara yerlestirirdim aslinda. peki destekledigim 1 numara kacinci oldu?

Son düzenleme:
Geri