Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu. Sizin favoriniz hangisi?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Twitter'da daha güzelleri sürekli önümüze düşüyor. Forumun kızları bile daha güzel haaha.. bile dedim diye linç yemem umarım :)
Evet güzeliz, çiçeğiz

Yüz güzelliği olmadan fizik güzelliğine pek dikkat etmem ancak burada kriterler sadece güzellik değil; eğitim, davranış, üslup v.s çok fazla detay vardır.

En sempatik ve doğal güzel bulduğum yarışmacı 20 numara oldu.

miss turkey'nin geldiği noktanın ne kadar değiştiğini bu kızların eğitimlerine ve yaşlarına bakınca anlayabiliyoruz. twitter'da yine gündem olunca bir baktım da; tıp fakültesi mezunu, italya'da doktora yapan, fransa'da yüksek lisans yapan, opera mezunu olan, diş hekimliği öğrencisi olan adaylar mevcut. eskiden 16-17-18 yaşlarında başvurulup bunu bir kurtuluş yolu görmek ve gerçekten mankenliğe yönelmek isteyen hevesli genç kızlar varken, şimdi 29 yaşına gelip mankenlik dışında birçok hedefi olduğu belli olan adaylar var. artık miss turkey bir temsil ve güzellik yarışması kültürü değil, oyunculuğa ya da sosyal medyaya açılan bir kapı. o yüzden baktığımda hiçbirinde o eski ışık yok, temsil edici bir duruş yok ama son zamanlardaki hem ülkemizdeki hem de dünya güzellik yarışmalarındaki seçimleri düşünürsek ilk 3 adayın içinde 1-2-9-12-16 numaralardan birileri olabilir... bakınca hiçbirine çok güzel diyemedim ki ben güzelden anlarım, olanlarda idare edelim. biraz melezimsilik, biraz boy, biraz farklı saç tipi, biraz enteresan bir gülüş falan değerlendirince adaylarım bunlar.-tutmazsa da zaten hepsi çirkindi der geçeriz-
(miss turkey seçim uzmanı melo, eylül'24)

6, 20, 16, 18 sırasız dereceye girecekler listesidir. farklı seçimler yapacak jüri, o masan kalsın bi zahmet.........

4 - 17 - 19 dan birisi kazandı bile. Hayırlı olsun.

15 veya 16 ama 15 e daha bi yakinim gerci net bir cevap verebilmek icin net fotolarini gormek lazim biraz bulanik fotiler cunki

Yüz güzelliği olmadan fizik güzelliğine pek dikkat etmem ancak burada kriterler sadece güzellik değil; eğitim, davranış, üslup v.s çok fazla detay vardır.

En sempatik ve doğal güzel bulduğum yarışmacı 20 numara oldu.
Başarılar diliyorum.:kalp:

1-6-12 ilk üçü alır.
12 numaradan emin misin?

66dacf81fe33691c8fb7837a.jpg

Geri