Çok alakası var çünkü ben lavaboya gidince direk suyu acıyorum su olmadıgımı anlarsam tutarım kendimi iki dakka camiye koşarım işte orda hela vardır muhtemelen suda vardır![]()
belki cami yok hem varsa ccamidede sulart kesik olacak :zuha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok alakası var çünkü ben lavaboya gidince direk suyu acıyorum su olmadıgımı anlarsam tutarım kendimi iki dakka camiye koşarım işte orda hela vardır muhtemelen suda vardır![]()
O zaman dağa çıkarımbelki cami yok hem varsa ccamidede sulart kesik olacak :zuha:
O zaman dağa çıkarımdağ taş heryer benim olur orda işimi görürüm bi güzel
tamam sen eve etmesin zten anladık :d
Yani bende çareler tükenmezBi düşün bakalım eve ettin o ettiğin şey nasıl gidecek su dökmeden oda var
( Biliyorum çok iğrençleştim
)
Tamam bencede iğrençsin sen dağa çık iğrenç tamam sustum ben :p
Senin kadar olamamam ama hem böyle bir konu açıyorsun sonrada bana iğrenç diyorsun![]()
konumuz komik olması lazımdı ama olmadı bir türlü
Bi düşün acaba neden olmadıResmen bizi .... bulaştırıyorsun sonrada niye komik değil konu diyorsun
![]()
ben anlattım kendimi ki ben tuvalette kilitlerim kendimi söyledim![]()
Yahu o senin dediğin şey kıek yılda bir bile geeçekleşmez hasi geeçeklwşti diyelim bizde senin gibi yapacaz başka ne yapacaz yahu zaten sular kesikse muhtemelen evdekilerinde haberiolur bize su getirler diye düşünüyorum işimiz gücümüz yok senin abudik gubidik sorularını cevaplıyoruz![]()
tamam susalım artık :p
O susanların hepsinin başına kesin gelmişler o yüzden susuyorlar![]()