Misafirliktesiniz Lavaboya gittiniz sular kesik...? :D

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4526 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misafirliktesiniz Lavaboya gittiniz sular kesik olduğunu sonradan farkettiniz ne yaparsınız? :D

Birazda gülelim dimi :D

Lavobada gördüğüm işleme bağlı :D

o anı düşünemiyorum misafirlikte tuvalete gidemeyenlerdenim ALLAHtan :)

ooo ciddi sordum bu tamam soruya biraz daha katkı edeyim ben :D

Şimdi kalmak zorundasınız o misafirde (şimdi de demeyin ben kimsenin evinde kalmam :D ) ayıptır söylemesi ishal oldunuz ne yaparsınız? :D bende açıklayacam :D :zuha:

@Aѕк-ı Hüzüη TATLI ApqA :D

Kendi evimden başka evde yapamıyorum ben o işi görücek bi yer bulurum bana sıkıntı olmaz :D :D

Direk havluya siler arkasından kolonya isterim, içeri gidip

Kendi evimden başka evde yapamıyorum ben o işi görücek bi yer bulurum bana sıkıntı olmaz :D :D

sen hiç cırcır olmamışsın galiba :D birden karnın agırır :D

@Aѕк-ı Hüzüη nasıl ek malzeme götüreceksin nerden bileceksin su kesikki lavabodan su olduğunu farketmedin anında kesti su işte :zuha:

ben açıklayayım Lavabodan su gelinceye kadar çıkmam :D elbet biri gelecek beni merak edip :D anenm kardeşim varsa onlardan su isterim :D yoksa yenge bana su verir miisn derim :D Siz ne yaparsınız hala soruyorum :D

Perii

Ben az oldum hiç olmadım değil
Başına çok gelmiş galiba :D :D üzüldüm senin için neyse olur doğal şeyler bunlar :D :D

Perii

Ben az oldum hiç olmadım değil
Başına çok gelmiş galiba :D :D üzüldüm senin için neyse olur doğal şeyler bunlar :D :D

Hiçde bikere konuyu ben açtım diye benim başıam neden geliyor :D hiç öyle gelmedi de şey tuvalet tıkandı bi kere galiba 14 yaşındayken :D ne kötü bir durum ya :D

Hiçde bikere konuyu ben açtım diye benim başıam neden geliyor :D hiç öyle gelmedi de şey tuvalet tıkandı bi kere galiba 14 yaşındayken :D ne kötü bir durum ya :D

Üzülme her genç kızın başına gelebilicek şeyler bunlar :D :D

Ne alakası var :D Girdin işte işini halletin ama su yok işte :zuha:

Çok alakası var çünkü ben lavaboya gidince direk suyu acıyorum su olmadıgımı anlarsam tutarım kendimi iki dakka camiye koşarım işte orda hela vardır muhtemelen suda vardır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri