Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevmediğimiz yerde ne işimiz var pardon ;dSamimi sevdiginiz sayildiginiz yer ise 5 tabakda yersiniz. Ama tam tersi ise acda kalkarsiniz.
Sanki her gittigin evde canim cicim misinSevmediğimiz yerde ne işimiz var pardon ;d
Ne yemeği yaptığına bağlı ;dMesela bana oturmaya geldigino dusun. Acmi kalkarsin tokmu.
Uhm... pilav yogurtNe yemeği yaptığına bağlı ;d
Karıştırıp yiyorum ben onları . Pilav soğuk olsun ama ;dUhm... pilav yogurt
Tuhhh yaaa dedim gelmez gayri. Desene sevdigin yemek ciktiKarıştırıp yiyorum ben onları . Pilav soğuk olsun ama ;d

Yes, çok severim. Ama bu ara canım yağda yumurta çekiyor Bartın’a gittiğimde anneme yaptıracağım . Başakşehir’de yok ya da ben göremedim hher yer arap ;/Tuhhh yaaa dedim gelmez gayri. Desene sevdigin yemek cikti![]()
Basak sehirde yumurta kiran biyer yokmu kimiskoooYes, çok severim. Ama bu ara canım yağda yumurta çekiyor Bartın’a gittiğimde anneme yaptıracağım . Başakşehir’de yok ya da ben göremedim hher yer arap ;/
Hep fast food yerler. Hem annem daha güzel yapıyor ;dBasak sehirde yumurta kiran biyer yokmu kimiskooo
Eee Anne eli ya.. gercekden oyle anne lezzeti diye bi gercek varHep fast food yerler. Hem annem daha güzel yapıyor ;d