Misafirliğe gittiği evde çalıştırılan kız

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
hic yasamadim. hic baskasinin boyle bir sey yasadigina da sahit olmadim. basima gelse 'isim cikti, gitmeliyim' der, giderim

1653561742196.png

misafirliğe gittiği evde dayak yiyen çocuktan daha şanslı olan kızdır.

bkz: misafirlikte azan erkek çocuğu

Misafirliğe gittiği evin maddi gücünün olması ya da o evden destek görüyor olması muhtemeldir.
Allah muhtaç düşürmesin ama siz siz olun karşılıksız da olsa kimseden maddi destek almayı kabul etmeyin.
Para alırsan, emir alirsin.
Emri kabul etmezsen de magazin olursun.
Birileri nankörlüğünuzu konuşurken siz de yaptığın iyiliğe mcayim diye dolanirsiniz

Günlük sigortasi ev sahibince yatırılır.

misafirliğe gittiğin evde özellikle seni sorarlar hatta geliyor mu diye… kapıda seni gördüklerinde gözleri parlar, çay bardakları ve pasta tabakları havada uçarak sana doğru gelir. oysa daha şap şup öpüp ne kadar büyümüşsün sen bile dememişlerdir… bi durun bi nefes alın. 39-40 numara ayaklarınıza 37 numara terlik vermeleriyle başlar işkence. ayağı sokmaya çalışınca yarısı açıkta kalır ama terliği kapan çoktan yerini almıştır salonda. işkenceye maruz kalan genç kız debelenirken en sonunda “ben terlik sevmem zaten” demek zorunda kalır ve salona geçer… salona geçme sebebi de zigon sehpaları mı çıkarırız yoksa direkt masayı mı açarız acaba diye mekan analizi yapmak içindir. koltuklarda yer kalmadığı için de-çünkü sen kimsin köleeee git çalış- sandalyeyi çevirir oturur, tam iyiyim siz nasılsınız diyecekken yanınızda ebeveyniniz varsa “bi mutfağa baksana” der. YA BEN MUTFAK NASIL Bİ YER BİLİYOM NESİNE BAKAYIM HÜÜÜĞ deseniz de içinizden yalan bir gülümsemeyle “tabii hıhıhığ” diyerek gidersiniz. işkenceci ev sahibi önce istemez sizi, yine yalan yalan cümle geçişleri yaşanır. siz de mecburen yardım etmeye hevesli gözükünce dayanamayıp ilk çay bardağını uzatır size… ve köleliğe ilk adım ince belli bir bardakla başlar. sonrasında siz artık misafir kızı değilsinizdir çünkü motive etmek için ortaya “sen de benim kızımsın” ya da “ah keşke böyle kızım olsa” cümleleri atılır. çay bardağı taşıyabildiğim için bu kadar sahiplenilmek ne kadar da duygusal değil mi? değil işte. herkes yer, içer kah kah kah sesler yükselir siz mutfakta hapis hayatında “ulan şurdan bi börek çalsam anlarlar mı” diye düşünürsünüz… işkenceci ev sahibinin ikramları bitmediği için sürekli kaş gözle mutfağa yollanan genç kızımız en son meyve servisi için mutfağa girer. aklında da tek bir soru “herkes muz yer mi yoksa sadece elma yeter mi?” devamı yarın… sjsjskd. gerildim bi an. mutsuz oldum. biz bunu hak etmiyoruz kızlar…

Yok ben zaten sabit oturamam , uyur kalirim kösede otursam öyle saksı gibi .
Meslek hastaligi belki de benimki bilemedim ,s

• Beğen
Tepkiler: ne
Pardon misafirliğe gidildiğinde misafir kız ev sahibinden nemalanmak için mi hizmet ediyor ? Neymiş parası varmış ondan öyle oluyormuş iyice saçmaladınız. He ben amcam gile gittiğimde hesabıma para yatıyor çay tuttum diye.
Bizim türklerde bu vardır misafirliğe gidildiğinde gençler getir götür yapar kalkıp ninem yapacak değil.

kaynanamda yapıyom kızım........... güzel kızım..........sen zaten çok çalışıyosun bırak yapma dese de hayır annecim ben severek yapıyorum diyom fıldır fıldır dönüyom :))) kendi evimde mutfaktan su getirmeye erinirim :)))))))

kaynanamda yapıyom kızım........... güzel kızım..........sen zaten çok çalışıyosun bırak yapma dese de hayır annecim ben severek yapıyorum diyom fıldır fıldır dönüyom :))) kendi evimde mutfaktan su getirmeye erinirim :)))))))
Kendi evinde kocan çalışsın boşver suyunu da getirsin :emoji_relieved:

Geri