Misafirliğe gittiği evde çalıştırılan kız

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
misafirliğe gitmişsin orada bile yok çay ver yok tabağı götür. yaaaaaaaaaa kardeşim siz misafirsiniz de biz değil miyiz? bence haklı isyan.

Her gittiğim misafirlikte ev sahibi gibi olmaktan bıktım....

Juju niye sürekli konu açıyor, biz futbolcunun kötü konularına alışmıştık...

Juju niye sürekli konu açıyor, biz futbolcunun kötü konularına alışmıştık...
"Klavyede hangi harf olmak isterdin" konusu kadar beyin ezen bir konu acılmadı henüz.. acılmaz da sljj juju hanımı destekliyorum konu acma alışkanlığını devam ettirmesi lazım.. her konusu hit.. kendisi de öyle.. kelebek ya... övgü için sözlüğünden devam edelim....

"Klavyede hangi harf olmak isterdin" konusu kadar beyin ezen bir konu acılmadı henüz.. acılmaz da sljj juju hanımı destekliyorum konu acma alışkanlığını devam ettirmesi lazım.. her konusu hit.. kendisi de öyle.. kelebek ya... övgü için sözlüğünden devam edelim....
oha öyle bi konu mu varmış? nasıl benim aklıma gelmedi ya.. Anna hanım her ne kadar x ve f5 hevesimi kaçırsalar da sizin gibi mükemmellikten anlayan üyeler hemen modumu yükseltiyor. sizleri seviyorum.

• Üzgün
Tepkiler: f5
Tamam övelim ama arada yemek konuları da açsın bu ne böyle kuru kuru...
Misafirliğe gittiği evde kurabiye yapan kız diye konu açsın fotolar falan atsın.p

oha öyle bi konu mu varmış? nasıl benim aklıma gelmedi ya.. Anna hanım her ne kadar x ve f5 hevesimi kaçırsalar da sizin gibi mükemmellikten anlayan üyeler hemen modumu yükseltiyor. sizleri seviyorum.
Bir hevesle actığın konuda X ile f5'i görünce böyle dönüp gidesin geliyör biliyorum..

videotogif_2022.05.21_23.07.03.gif

Kızların öyle bir sorunu var hak da veriyorum yani

Kalk bana cay koy .d

Misafirlikteki kralligim .p

abi bide çirkinsin düşünsene o tipinle insanlara çay getirion .s

Misafirlik eskide kalan bi kavram artık çocukluğumdaki 4-5 aileyi birden ağırlamak yok artık Ramazan’da bile

Ya bizim milleti bilirsiniz kızlar mutfakta sigara sohbet içerde büyükler çay ve eski muhabbetler o sırada harcanan genç kızlar oluyor Sjsjsjs kim olduğun farketmiyor orda :d

Geri