misafirliğe gitmişsin orada bile yok çay ver yok tabağı götür. yaaaaaaaaaa kardeşim siz misafirsiniz de biz değil miyiz? bence haklı isyan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Juju niye sürekli konu açıyor, biz futbolcunun kötü konularına alışmıştık...
"Klavyede hangi harf olmak isterdin" konusu kadar beyin ezen bir konu acılmadı henüz.. acılmaz da sljj juju hanımı destekliyorum konu acma alışkanlığını devam ettirmesi lazım.. her konusu hit.. kendisi de öyle.. kelebek ya... övgü için sözlüğünden devam edelim....Juju niye sürekli konu açıyor, biz futbolcunun kötü konularına alışmıştık...
oha öyle bi konu mu varmış? nasıl benim aklıma gelmedi ya.. Anna hanım her ne kadar x ve f5 hevesimi kaçırsalar da sizin gibi mükemmellikten anlayan üyeler hemen modumu yükseltiyor. sizleri seviyorum."Klavyede hangi harf olmak isterdin" konusu kadar beyin ezen bir konu acılmadı henüz.. acılmaz da sljj juju hanımı destekliyorum konu acma alışkanlığını devam ettirmesi lazım.. her konusu hit.. kendisi de öyle.. kelebek ya... övgü için sözlüğünden devam edelim....
Tamam övelim ama arada yemek konuları da açsın bu ne böyle kuru kuru..."Klavyede hangi harf olmak isterdin" konusu kadar beyin ezen bir konu acılmadı henüz.. acılmaz da sljj juju hanımı destekliyorum konu acma alışkanlığını devam ettirmesi lazım.. her konusu hit.. kendisi de öyle.. kelebek ya... övgü için sözlüğünden devam edelim....
aslında yeni konum şuydu: X'in juju'nun konularından ne istediği sorunsalı. ama açmadım neden? banlanmıyım diye... sırf sizden uzak kalmayayım diyeBir hevesle actığın konuda X ile f5'i görünce böyle dönüp gidesin geliyör biliyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 59828