minvâl. kimdir?

Konu sahibi son olarak 2669 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese Hayırlı Akşamlar
Adım Uğur...
1990 yılının mart ayında Bozüyükte dünyaya gelmişim.Şu an Eskişehirde yaşamaktayım 2 kardeşiz abim var oda şehir dışında yaşadığı için evin tek ogluyum:)

Eğitim hayatımın ilkokulu bozüyükte geçti daha sonra orta okulundan sonra lise hayatımı imam hatip lisesinde devam ettim ve 2010 senesinde mezun olduktan sonra istediğim bölüm olmayınca bende üniversiteyi Anadolu Üni.AÖF Adalet bölümüne girdim bu sene mezun oluyorum nasipse:)
Eskişehirde bir Süt firmasında çalışmaktayım.İş yerinde güzel bir ortamımkz var sakin kimse kimseye karışmıyor o yüzden yaptığım işide zevkle yapıyorum...
Müzik dinlemeyi ,spor yapmayı ve kitap okumayı çok severim. Hayat felsefem ise uzun yoldan geldik uzun yollara devam bu bana hayatın varlığnı ve sonsuzluğunu ifade etmekte başka yorumlarda içerebilir tabi...
mutlu bir yapım vardır. Değişik yerler görmek kişilerle tanışmayı severim. Karadenizi ayrı severim ve gitmeyi çok istiyorum işlerden boş vakit bulursam gitcem :)

Kısa ve öz olsun istedim şimdilik bu kadar ....
ALLAH(C.C)Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun.....

minvâl nedir?

Kökeni arapça olup biçim, yol, tarz. Demektir....

Amin..Şeyy ben seni bayan sanıyordum:icon_redface: Güzel tanıtım olmuş,allah yolunu açık etsin:cici:

Seni biraz tanima firsati elde etmistim, ama kendini pek anlatmayi sevmedigini sezerekten bu konuyu acman güzel olmus :D
Memnun oldum Ugur, dilerim hersey gönlünce olur :cici:

İlk kez bir forumda hemşehrimi gördüm :)

Seni biraz tanima firsati elde etmistim, ama kendini pek anlatmayi sevmedigini sezerekten bu konuyu acman güzel olmus :D
Memnun oldum Ugur, dilerim hersey gönlünce olur :cici:
dogru tespit yapmışsın genelde sevmem zamana bırakırım tanışmaydı falan pek sevmem

Guzel anlatmissiniz kendinizi, hersey gonulunuzce olsun hayirlisiyla :)

Kitap okumayı çok sevdiğinden bahsetmişsin, bir kitap önermeni istesem?:cici:

Seni tanımak güzeldi kardeş ben de aynı kitabı okuyorum seneye falan biter herhalde :cici:

minvâl. Okulunu bu yıl bitirmen dileklerimle iş yerinde güzel bir ortamın olması çok iyi en azından isteyerek gidiyorsun iş yerine her insan bu şansı bulamayabiliyor :p

@minvâl. Okulunu bu yıl bitirmen dileklerimle iş yerinde güzel bir ortamın olması çok iyi en azından isteyerek gidiyorsun iş yerine her insan bu şansı bulamayabiliyor :p

@GüLSe teşekkür ederim evet iştekilerle iyi anlaşmam bana pozitif iş imkanı saglıyor.çok hassas ve dikkat etmem gereken bir iş sonuçta gıda sektöründeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri