Herkese Hayırlı Akşamlar
Adım Uğur...
Adım Uğur...
1990 yılının mart ayında Bozüyükte dünyaya gelmişim.Şu an Eskişehirde yaşamaktayım 2 kardeşiz abim var oda şehir dışında yaşadığı için evin tek ogluyum
Eğitim hayatımın ilkokulu bozüyükte geçti daha sonra orta okulundan sonra lise hayatımı imam hatip lisesinde devam ettim ve 2010 senesinde mezun olduktan sonra istediğim bölüm olmayınca bende üniversiteyi Anadolu Üni.AÖF Adalet bölümüne girdim bu sene mezun oluyorum nasipse
Eğitim hayatımın ilkokulu bozüyükte geçti daha sonra orta okulundan sonra lise hayatımı imam hatip lisesinde devam ettim ve 2010 senesinde mezun olduktan sonra istediğim bölüm olmayınca bende üniversiteyi Anadolu Üni.AÖF Adalet bölümüne girdim bu sene mezun oluyorum nasipse
Eskişehirde bir Süt firmasında çalışmaktayım.İş yerinde güzel bir ortamımkz var sakin kimse kimseye karışmıyor o yüzden yaptığım işide zevkle yapıyorum...
Müzik dinlemeyi ,spor yapmayı ve kitap okumayı çok severim. Hayat felsefem ise uzun yoldan geldik uzun yollara devam bu bana hayatın varlığnı ve sonsuzluğunu ifade etmekte başka yorumlarda içerebilir tabi...
mutlu bir yapım vardır. Değişik yerler görmek kişilerle tanışmayı severim. Karadenizi ayrı severim ve gitmeyi çok istiyorum işlerden boş vakit bulursam gitcem 
Kısa ve öz olsun istedim şimdilik bu kadar ....
Kısa ve öz olsun istedim şimdilik bu kadar ....
ALLAH(C.C)Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun.....
minvâl nedir?
Kökeni arapça olup biçim, yol, tarz. Demektir....