Min Hk.

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İmam Kallavi bey merhaba, bir selam edeyim dedim. Geçen bir konuda bana verdiğiniz bir buket gül için teşekkür ederim. Çok nazik bir bey olarak forumda selektör yapıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Min
Ne güzel konuymuş bu imam tebessüm ettirdi okudugum birkaç post, var ol :)

• Beğen
+1

Başka Söze Gerek Yok..

Anlamazlar Seni. Birseye Tepki Göstersen Sana mı Soracağiz Derler Veya Sen Ne Diyorsun Derler. Ama Sorsan Hepsi Baştan Aşaği ADALET kokar.

Hosgeldin Tekrar..

Sanalda pek sevilmem sevilmeyide beklemiyorum.Bu yüzden kendimi seviyorum bu bana yetiyor :)

• Beğen
Sülüman Marley siz eskidiniz galiba?!

• Beğen
İmam senin abi mi kardeş mi biri daha vardı değil mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum

Olabildiği kadar objektif adamdır. Ne kadar konferanslar duzenleyip kendisini konuk olurak cagirsak da o hep bize "nie cagrionuz birakin kendiliginden olussun" yanitini vermistir. Kendisini "meric" gibi gostermeden kadınlar ile sohbet etmesini bilen 2 kisiden birisidir o.

forumun tadı kalmadı hiç
salak salak mesaj silmeler
kendi ismini yazmasını beceremeyen yöneticilerin kalkıp kendi kafalarına göre mesajları düzenlemesi

kaç paralık adamsınız siz lan mk deyip çıkasım var da neyse demeden çıkış yapayım şu forumdan.

alıp nicki de bi yerlerine soksunlar.ister banlasın ister alıp kendileri kullansınlar.
bu da son msjım olsun.

kasım ayında andropoza girmişim geçen sene. baya sinirlenmişim anlaşılan.
insan da meyve gibi zamanla olgunlaşıyor sonra da çürüyor.
bu arada insanlar konusunda yaptığım analizlerde hiç şaşırmıyorum yanılmıyorum da.
insanın vicdanı kördür.merhamet duygusu kendisi acınacak hale geldiğinde var olur sadece.
insanın insanı sevmesi değer vermesi gibi şeyler sahiplenme,ilahlaştırmaya kadar gitmemeli.
çünkü insan yaradana menfaat gereği tapıyor.
menfaatinizin bittiği yerde sevginiz de bitiyor kin ve nefret başlıyor.
hayatımın olmazsa olmazı dediğiniz şeyi aşağılamaya başlıyorsunuz.
bu aslında sizin ne kadar aşağılık bir insan olduğunuzu gösteriyor sadece.
hayatı düzgün yaşamak için bilge olmaya gerek yok.
bilge de değilsiniz.aşağılık yaratıklarsınız.
iyi insan değilsiniz kötü insan da değilsiniz.
çünkü insan değilsiniz.
çevrenizdeki sahte insanları seviyorsunuz çünkü hiçbiri sizin aşağılık bir mikrop olduğunuzu yüzünüze haykıracak kadar cesaretli davranmamıştır.
duygusal karmaşalar yaşadığınızda başka duygular ile de oynayabiliyorsunuz.
çünkü toplumda her insanın varlığını sizin benliğinizi inşa etmek için kullandığınız bir taş gibi görüyorsunuz.
renginize uymayan taş çürük diye kenara atıp aşağılıyorsunuz.
baş yarıyorsunuz,kalp kırıyorsunuz.kendi kırıklarınız dışında dağıttıklarınızı göremeyecek kadar kör oluyorsunuz.

Ben nasıl bir insanım @Süleyman ?
Ekonometri okuyormuşsun yorumla bakalım xd

• Beğen
Odaya bir kenara baskülü koydum hemen duvarda da liste yaptım tarihler yazılı olacak şekilde günde 2 kere kilo ölçümü yapıp yazacağım hergün oraya sabah evden çıkarken ve akşam eve geldiğimde.
2 ay sonra bakalım kilo mu alıyorum kilo mu veriyorum.
Kilo vermek için çok ekstra birşey yapmayacağım şuanki kilom bence ideal.
Daha fazla kilo alırsam akşamları geç saatte birşeyler yememeye dikkat edeceğim.

Odaya bir kenara baskülü koydum hemen duvarda da liste yaptım tarihler yazılı olacak şekilde günde 2 kere kilo ölçümü yapıp yazacağım hergün oraya sabah evden çıkarken ve akşam eve geldiğimde.
2 ay sonra bakalım kilo mu alıyorum kilo mu veriyorum.
Kilo vermek için çok ekstra birşey yapmayacağım şuanki kilom bence ideal.
Daha fazla kilo alırsam akşamları geç saatte birşeyler yememeye dikkat edeceğim.
Çok ilginçtir hergün tartıldığımda kilo alıyordum bir süredir tartılmıyordum.
bugün baktım da 3 kilo vermişim.
akşam geç saatte yemek yemek hem kilo aldırıyor hem de sağlık açısından pek iyi değil kesinlikle.

Sülomm yaşlanmışşsın
T7ixW1.jpg

hala annemin minik bebeğiyim ama xd

Geri