Min Hk.

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Ciddi olarak açtığım belki ilk konu :)
Sanalda pek sevilmem sevilmeyide beklemiyorum.Bu yüzden kendimi seviyorum bu bana yetiyor :)
23 yaşında Ekonometri son sınıf öğrencisiyim.Bir ay sonra 24 oluyom :)
Doğma büyüme istanbulluyum,babam aslen izmitli annem giresunlu.Eğlenmeyi,sohbet etmeyi seviyorum.Asla kimseye düşmanlık beslemem,özellikle sanalda.Bu yüzden dün tartıştığım biri olsa bile iki gün sonra unuturum.İnsanları seviyorum.

Anlayışsız insanlardan hoşlanmıyom.Anlamaktan bahsetmişken banlanmaktanda hoşlanmıyom ama genelde insanlar beni anlamıyo ve banlıyo.Sorunun bende olduğunu düşünüyom ama sonra beni anlayanlarda oluyo demekki sorunun büyük kısmı bende değil.

Başka insanların düşünmediği gibi düşünmek gibi bi yeteneğim var.Sanalda dezavantaj olsada gerçekte çok faydasını görüyom.

ayrıca ne sevenin sevgisiyle şımarırım ne sövenin nefretiyle üzülürüm ben :D insanları hakettikleri kadar ciddiye alırım.
hatırladıkça yazıcam :D yeterince övdüm kendimi :p

SülüMan Marley.

Seni tanımak güzeldi adam [emoji14] sevgiler selamlar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşimde Ekonometri mezunu zor bölüm diyordu :p
Seni tanımak ve anlamak güzel:tatlı:

Seni tanımak güzeldi adam [emoji14] sevgiler selamlar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aleykümselamverahmetullahiveberekatuhu :D

ayfon altı cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.benim haberim yok yemin içerim bak :haha:

Kardeşimde Ekonometri mezunu zor bölüm diyordu :p
Seni tanımak ve anlamak güzel:tatlı:
prensip olarak forum yöneticilerini sevmiyom.tenkyu yinede çok naziksin :p

eheheh ben banlanmaktan çok hojlanırım zaten :p ,
ismimizi gizliyor muyuz

Teknik olarak sevilmeyen insanları sevme gibi bir huyum var :D
Anlamaya çalışmaya sevndiğimi düşünüyorum kendimce.
Bana bulaşmadıgın sürece kime bulasırsan arkandayım dicemde görürsem söylerim heralde haklıysan :D
Neyse keyifli forumlar.

Babayin kemüğünden bahsetmemissin.

Teknik olarak sevilmeyen insanları sevme gibi bir huyum var :D
Anlamaya çalışmaya sevndiğimi düşünüyorum kendimce.
Bana bulaşmadıgın sürece kime bulasırsan arkandayım dicemde görürsem söylerim heralde haklıysan :D
Neyse keyifli forumlar.
yok bulaşma diil.buralar sanal ortam yani herkes buraya eğlence amaçlı giriyo dimi ama bazıları cuma namazındaymış ciddiyeti takınınca "konuşma lan zındık" die uyarılıyo gibi hissediyom :D
no problem takılırsamda eğlence amaçlı başka bişe anlama.kyfli frmlar kib :p
Babayin kemüğünden bahsetmemissin.
biz celtilmenler bu konuları pek konuşmayız :D
babam konfeksiyoncu şimdi haberleri izliyo "liberal demokrasi şart diye mırıldanıyo" ağzındada bimden aldığımız simbat ayçekirdeği var kabukları üflüyo.

yok bulaşma diil.buralar sanal ortam yani herkes buraya eğlence amaçlı giriyo dimi ama bazıları cuma namazındaymış ciddiyeti takınınca "konuşma lan zındık" die uyarılıyo gibi hissediyom :D
no problem takılırsamda eğlence amaçlı başka bişe anlama.kyfli frmlar kib :p

.

Ya ben önlemimi alayımda :D
Yanlış anlasılmayı sevmem yoksa küfür ve hakaret olmadığı sürece ağzının payını almazsın benden :D
Takılabilirsin yani sorun yok.
:şirine:

Geri