Min Hk.

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Ön yargılı değilsin ama prensip olarak sevmiyorsun çok çelişkili çok :sırıt:
nefret ediyom demedim ama :D memur kafası var çoğunda.haklısın ama kurallar böyle mantığı :hi:
bu ülkede adını bile yazamayan insanlar genelde memur olur mesela :D sanalda da çok oluyo öyle.yani tabi sen öyle diilsin belki bilemem :p

nefret ediyom demedim ama :D memur kafası var çoğunda.haklısın ama kurallar böyle mantığı :hi:
bu ülkede adını bile yazamayan insanlar genelde memur olur mesela :D sanalda da çok oluyo öyle.yani tabi sen öyle diilsin belki bilemem :p

Yaa Allaah'tan önyargılı dğeilsin birde olsan ne derdidn bilemem :sırıt:
Sen hayata önyargılısın sanal bir yana dursun :p

Artık ne yaşadıysan bu karamsarlık genellenmiş :sırıt:

haha bana karamsar dedi bu kız :D ben doğarken hemşire kötüme şaplağı atarken bile ağlamadım ben güldüm :haha:
kara dedik pulbiber çıktı bu :p ben kaçanze şimdilik.

Yazdıkların bunları düşündürdü ama :D
İyi bakalım bye diyelim bizde :p

abi foruma üye oldum kızın tekini taciz edicektim özel mesajla.onun için en az 250 mesajım olması gerekiyomuş.3 ay geçti 250 mesajım oldu ama hangi kızı taciz edicektim unuttum.belkide kız evlendi gitti.
ah forumsal.net yönetimi ahh.

allahım burda yazdıklarımın hepsi şaka valla.yoksa karı kıza asılmıyom.şimdi gidip ders çalışacam cuma sınavım var.sınavım cumadan önce olmasına rağmen cuma günü abdest alıp gidip cuma namazı kılacam yani menfaat yada sınav için değil.yemin içerim allahım bak.
artık gerisi takdirine kalmış allahım.
amin

sizi tanımak güzeldi kısa ve öz tanıtmışınız kendinizi

Başka insanların düşünmediği gibi düşünmek gibi bi yeteneğim var...Onlar gibi düşünseniz onlardan bi farkınız olmazdı :)

birini bikere aradım cevap vermedimi ve 24 saat içinde geri dönmedimi siliyom direk.
erkek dişi fark yapmaz.

Kadınların her ay adet olması gibi her ay düzenli olarak grip oluyom.bi ay olmasam "acaba hamilemiyim" sendromuna kapılırım.
Çok grip bi durum.

Tek sorunum yanlış çağda yaşıo olmam.çok eski zamanlarda olsam belki Süleyman Efendi Hazretleri olucaktım ama sümüklü sülo olmuşum.bütün bunlar birer imtihan

Cok yemin iciyosun bizim veletler gibi :p

olm gayette sevioliosun .d kendine haksızlık etme

bana bi adım atana son model jipimle saatte 250 km basardım da jipim yok ve ben üşengecim adım atamıyom.
bana 100 kere yanlış yapanı affederim ama içinde bana bi kere bile ihanet geçireni sezdimmi bidaaa samimi olamam onla.
çünkü hata yapmakla kötü niyetli olmak farklı şeyler benim için.

Geri