Yapılan % 30 zam ile milletvekili maaşı 73 bin 379 TL'ye, emekli milletvekili maaşı 51 bin 970 TL'ye yükseldi. Sizce bu parayı hak ediyorlar mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslında bu para harcayanlarda zaten para çok. Bunların amacı makam ve mevki, keşke bunların yerinde oturan kişiler hak eden ve ihtiyacı olan kişiler olsaydı.Bu paraya vekillik yapılmaz… sen o kadar para harca partiye gir, seçim kampanyası yürüt, bağış yap, 70k paraya çalış, değmez.
Paraya ihtiyacı olduğu için milletvekili olmamalı bence kimse. Yani bilmiyorum, bana çekici gelen bir yanı yok bu işin .dAslında bu para harcayanlarda zaten para çok. Bunların amacı makam ve mevki, keşke bunların yerinde oturan kişiler hak eden ve ihtiyacı olan kişiler olsaydı.
Zaten parayla işi yok bu adamların. Amaç makam mevki çevresini zengin etmekParaya ihtiyacı olduğu için milletvekili olmamalı bence kimse. Yani bilmiyorum, bana çekici gelen bir yanı yok bu işin .d
Öt ün yanına G harfi koysaydın zihnini bu tarz araştırmalarla yorma zahmetinde bulunmazdınDöt nedir diye çeviri yaptım..dil bilgimi bu vasıtayla geliştirmeyi düşünüyorum…örnek olarak”Döt koydum”(nokta koydum demek
Ekli dosyayı görüntüle 75178
Aa ne kadar safmışım bende başka bir şey anlamıştım…Öt ün yanına G harfi koysaydın zihnini bu tarz araştırmalarla yorma zahmetinde bulunmazdın![]()
Sen ve saflık .)))Aa ne kadar safmışım bende başka bir şey anlamıştım…
Aman ne güzeli. 1 haftada faizden alıyorsun sen o parayı.gusel para