Milletvekili maaşı 73 bin, emekli milletvekili maaşı 51 bin liraya yükseldi. Sizce bu kadar yüksek maaşı hak ediyorlar mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ekonomi
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
Yapılan % 30 zam ile milletvekili maaşı 73 bin 379 TL'ye, emekli milletvekili maaşı 51 bin 970 TL'ye yükseldi. Sizce bu parayı hak ediyorlar mı?

Ben yüksek ücretle çalışmaya karşı değilim ama her kesim için geçerli olmalı herkes emeğinin karşılığını almalı

Bu paraya vekillik yapılmaz… sen o kadar para harca partiye gir, seçim kampanyası yürüt, bağış yap, 70k paraya çalış, değmez.
Aslında bu para harcayanlarda zaten para çok. Bunların amacı makam ve mevki, keşke bunların yerinde oturan kişiler hak eden ve ihtiyacı olan kişiler olsaydı.

Aslında bu para harcayanlarda zaten para çok. Bunların amacı makam ve mevki, keşke bunların yerinde oturan kişiler hak eden ve ihtiyacı olan kişiler olsaydı.
Paraya ihtiyacı olduğu için milletvekili olmamalı bence kimse. Yani bilmiyorum, bana çekici gelen bir yanı yok bu işin .d

Hakikaten ayda 70 bine o iş yapılır mı abicim. Günde 70 bin bile kurtarmaz. Gelen giden ricacı olan tayin atama dosya takibi ihale imar işi olan adamlara çay söylesen yetmez o para. Maaş kartlarını en ufak cocuklari Multinet kartı olarak kullanıyodur okulda

Keşke bu işler gönüllü olsa da gerçek siyasetçiler ile tanışsak.

Vekil de bana mı vekil bana ne faydası var sanki

Ayrıca bir kısmı zerre kadar hak etmiyor oturdukları yerden döt büyütmekten başka hiç bir şey yapmıyorlar

Döt nedir diye çeviri yaptım..dil bilgimi bu vasıtayla geliştirmeyi düşünüyorum…örnek olarak”Döt koydum”(nokta koydum demek
BBB6E957-040C-4921-801F-1960F0C2493F.jpeg

Seçen aglamamali.
Ludizme sarilmali,cahil cuhela olmasaydi lud.

Ben o paraya vekillik yapmazdım.
Bir milletin vekili 70 bin alıyor ne kadsr gülünç bir durum.

Geri