mikaille monologlarım

Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Babamın dayı tarafıda karabağlı :D Fazla gitmeyelim akraba çıkıcaz. :D

memnun oldum efendim ;d benden bu kadar ;p mikail reize selamlar ;d

Mayk beni aniden uykumdan uyandırıp candan usandıran cefadan yar usanmaz mı? Felekler yandı ahımdan muradı şemi yanmaz mı......... allahım uykuluyken bile fuzuliyi dolaylıyorum oha çok yaratıcıyım resmen .s.s

Pazartesiyi iple çekiyorum adeta. bazı insanlar çok öküzken bazıları nası bu kadar düşünceli olabiliyor? her ikisi de ademden gelmiş olamaz bu işte bir yanlışlık var mayk

Sevgili mayk,
24 gün 22 saat boyunca kamer'in yokluğunda sana ben yazacağım.
kdsajf.
Şaka lan o kadar yazamam,uplayayım dedim.

slm ben azrail. ingilterede angel of death derler bana. neyse lafa gireyim. söyleyin o kamere mikail kardeşimin işlerine sokmasın burnunu. ağzını burnunu kırarım onun. oyun sanıyor bu işleri heralde. okulunu bitirip iş bulsun çalışsın.

18 gün 16 saat sonra
efsane kamer enişte geri dönüyor miko
angara ve havasına dair dileklerini belirmeye devam eder

Halk için sanat

B2MVdqICcAEe4iK.jpg:large

kalın kafalıyım ben. tazmanya canavarı gibiyim şwaleauoşwlasfgj diye ağzımdan salyalarımı akıtarak kıtaları yıkıyorum. çok kırıp döküyorum ama sevimliyim bi bakıma. sevdiklerimi bi ben üzebilirim, benden başkası üzemez. çocukken salıncak çarpınca bana tokat atan babamın, bana zarar verecek her şeyi bizden uzak tutması gibi bi şey. iyi biriyim ben ama arada insanlığım tutuyor çizgimden şaşıyorum mayk. başı ağrımasın gününü aydınlat. yağmur yağarsa da bozuşuruz.
hı dün geceki yağmur olmasa çok üzülürdüm, teşekkür etcektim sana. benimle işbirliği içinde olduğun için teşekkürler dostum :p

kalın kafalıyım ben. tazmanya canavarı gibiyim şwaleauoşwlasfgj diye ağzımdan salyalarımı akıtarak kıtaları yıkıyorum. çok kırıp döküyorum ama sevimliyim bi bakıma. sevdiklerimi bi ben üzebilirim, benden başkası üzemez. çocukken salıncak çarpınca bana tokat atan babamın, bana zarar verecek her şeyi bizden uzak tutması gibi bi şey. iyi biriyim ben ama arada insanlığım tutuyor çizgimden şaşıyorum mayk. başı ağrımasın gününü aydınlat. yağmur yağarsa da bozuşuruz.
hı dün geceki yağmur olmasa çok üzülürdüm, teşekkür etcektim sana. benimle işbirliği içinde olduğun için teşekkürler dostum :p

Naptın la gene :d

en sevdiğim poğaça kaşarlı poğaça
en sevdiğim börek patatesli börek
patatesli böreğini en çok sevdiğim kişi inci teyzem
bi kaşarlı poğaçayla ayranı 2 dk içinde tazmanya canavarlığımla tüketebilirim
herkes sigara içiyor. sigara. SİGARA ;(((

akşama yemekte hamsi tava var.
ve serilecek 3 sepet çamaşır
60 yaşına gelince ben de dspden milletvekili olabilirim, bugün çok özendim sema teyzeye shdjsh

hayatımın yolunu bi sınavlara giderken yapıyorum bi de yazın babamla yola çıkınca.
lan gençliğimiz güvenpark dolmuşlarının labirentinde peynir arayan fare gibi çıkışı aramakla geçiyo. tam çıkışı buldum diyosun çıkmaz sokak, emniyet çemberi. başbakanlık binasının kiremitten bozma alçısının sarhoş eden rengi. boş boş dikilen çevikler. çay içen mi yeğenim diyen yozgatlı amcalar. sfhgsf
bugün bi dolmuşçu abiye yol sordum, geçiyo musun dedim. ben geçerim de sınavına az kalmış, sen şurdan kalkan otobüse bin daha çabuk gidersin dedi. canım ya. insanlık ölmemiş, güvenparkta yaşıyor. dfasdf

kafamın üstündeki gözlüğümü masamda arayalı on dakika oluyor.
zap. magazin programı yapan erkekleri ziyadesiyle yadırgıyorum. mavi kazak, mavi yüzükler, mavi ojeler, sarı saçlar. iki aydır domates yemiyormuş, organik tarımcı teyze.
zap. reklam.
zap. diskoda hoşlandığı çucuğun dans ettiği kıza bakış atıyor. kırmızı elbiseli. eteğinde pileleri var. beğenmedim.
zap. nihat hocanız "eşim beni çok yakın biriyle aldattı çok üzülüyorum" başlıklı soruya fizik 1de gördüğümüz optikte kırılma konusunda amasyalı kesk devrimcilerinden ayhan hocanın kullandığı kelimeleri kullanıyo. geç.
zap. uf bunlar da dünya boş işler vakfı genel müdürleri. matematik dahilerini konuk etmişler. he yavrum he. geç.
zap. bu çinli çekiklere uzun saç hiç yakışmıyor. geç.
yeter ya, açayım e2yi ne çıkarsa bahtıma izleyeyim.

Geri