mikaille monologlarım

Konu sahibi son olarak 2755 gün önce görüldü
Bu başlık altında hava durumlarıyla ilgili istek ve şikayetlerimi dilegetireceğim

Yağacaksa yağsın ama yağmasa iyi olur ıslanmak istemiyom. sdsafd :p

Burun kanatan soğukları özledim diye ağlayıp yere göğe trip atarken yağmur yağdı mikocum sızlanmalarıma daha fazla dayamamadın. Gece pencere açık uyudum, böbreklerim ağrıyor. Yatarken hava iyiydi, hazır kübra uyumuşken estiriyim mi dedin miko, kastın bana mı yavrum

Deli kız:p İletişime geçtiğin vakit söyle de kar yağsın be Ankara'ya kar daha çok yakışıyo:p

10665167_531021347027861_3951614051464760244_n.jpg

Tişikkirler mikicim

Kıskanmayınız mikiyle muhabbetlerim sayesinde memlekete yağmur geliyor, ben olmasam yanacanız haberiniz yok

Kamercim sorar mısın kendisine neden hep beni ıslatıyor? Neden ofisten çıkar çıkmaz yağmuru başlatıp ofise girer girmez dindiriyor? Neden neden neden ?????? :/

hiç annenizin içindeki çok derin ama bariz kamerizm'i fark ettiniz mi? ben ettim.

giresunlu olmamıza rağmen başlarda bir hevestir geçer diye aldırmadığımız ankara havası tutkusu gitgide arttı. şuanda vatan tv trt1 in yerinde. 1e basınca artık vatan tv açılıyo bizde. hayatı al annecim bak bu hayat işte diye eline verseniz tesbih yapıp sallar, kadın kaybolsa bakacağımız ilk yer ankaranın bağları büklüm büklüm yolları oldu.

Mikicim keşke elinin ayarı olsa be yavrum, faranjitin sırası mıydı şimdi ;(;(;(;((

Dün hoca ders arası verince çantamı toplamadan çıktım dışarı, yağmur yağıyodu. Şemsiyem vardı ama çantam 5. kattaydı. Çıkmaya üşendim ve ıslandım. Dersin diğer yarısına girmedim. Arkadaşlarım çantamı toplayıp getirdiler, onlar da girmeyeceklermiş. Ortadaki afiş ve pankartları okumaya çalışırken -gözlerim bozuk- sigaram ıslandı. Küfrederek başka bi sigara yaktım, çakmağım bozulmuştu. Dün de babamdan aldığım kırmızı çakmağımı kaybettim zaten sen hariç herkese bozuğum. Bu arkadaşlar arasında kaybolan çakmakların haddi hesabı yok, kaç senedir onlarca çakmağım kayboldu lan. sen hakimsin buralara, dikkat etsene biraz kim çalıyo bu çakmaklarımı? Kesin sinem dimi, ben de ondan şüpheleniyodum...
Dün arkadaki terasın altındaki duvara oturup bacaklarımı yere salladım, bunu yapmayalı rahat on yıl olmuştu. Boydan boya toza bulandım fakat kolona başımı koyunca aklıma o yoldan beraber geçtiğimiz biri geldi. Zaten hep böyle oluyo, yağmurluyken okulda olursam melankolizme bağlıyorum. Aslına bakarsan melankolizmin felsefede yeri yok ama neden olmayan şeylere bağlıyoruz bilmem. Bugün rönesans ve cinsiyet rolleri dersim var ve ben evden çıkmak istemiyorum. Bunalıma giriyorum galiba mikail dostum, neyim var benim? Yine başa sarıyoruz galiba ama iyi ki telefonum serviste ve ben yalnızken nurettin rençber dinleyemiyorum. Yoksa artık kafayı bozcam :( hadi allaha emanet göte mukayyet mikicim yarın yine gelirim hoşçakalınız

Bugün eski bi arkadaşım "çok acil yardımına ihtiyacım var" diye mesaj attı, aradım. Domuz çakısı, biber gazı, hatta kurusıkı tabanca almak için napmalıyım dedi. ahsjdhsjdhf insanlar hobi olarak babasıyla ava çıkan kız görünce direkt silah kaçakçısı falan sanıyolar. oysa benim alım satım işleriyle hiç işim olmaz ama artistlik olsun diye "bana daha önce haber verseydin benim makineyi verirdim sana, tüh. av malzemeleri satan yerlerde çakı vb bulursun ama silah için sabıka kaydı vs gerekiyor" falan dedim. ciddi sandı xd
insanlar garip mikailcim sen de garip misin? gerçek anlamında yalnız, yan ve yakınları kastetmiyorum kesinlikle.

Bu ertuğrul hoca karstik arazi gibi mikail... bu çok kötü dostum, kim kalker olmak ister neticede :/

Son günlerde acayip mutluyum. Çok güzel arkadaşlarım ve çok güzel bir babam var.

Geri