mikaille monologlarım

Konu sahibi son olarak 2756 gün önce görüldü
Nurettin yeni albüm yapmış ve ben başa sarıyorum mike. Hep böyle oluyo kafamı kesecem en son harakiri yapcam ya da daha marjinal

Tansu çiller
Ovalı soyadlar
1. Sınıftaki nahçivanlı çocuğun recep ivedik taklidi
tar ve hatta balalayka
sabahattin ali
ömer
yeşillik
uyku

Rashid behbudov dinlemeyene türk enteli demem ben miki. O arada kalmıştır, ecnebi müzikalini ezber edip bu güzellikleri ilgisizlik hastalığına terkeden bilirkişiler benim için bilmeyenkişidir. Cahildir, dağdaki çoban bu tiplerden daha türk entelidir gözümde.

Ayrıca bugün az yağdırsan güzel olur solcu kazağı giydim shfjfk

Edit. Gülebilmez gülüm bahar sensiz bugünkü entelektüel öneri parçam. Gidip de ahmet batman okuyan cahiller gibi başka bi şey dinleyerek kulaklarınıza tecavüz etmeyin.

Niye benim kişisel sayfama kimse "hayırlı olsun cnm" veya "güle güle yaz iyi forumlar" falan yazmıyor

Sabahları romatizmam var gibi uyanıyorum ayrıca mide spazmı falan geçiriyorum sanırım.bu yüzden uyumak ve uyanmak istemiyorum uyuyunca alt üst oluyom çünkü. Her neyse bugün okulu astım. Hoca çok komik, şarköyde büyümüş ve bana bacım diyor. Esmer, çok konuşuyor ve dersi o kadar durağan ki arada espri yapıyo, espri yaptığını kendisi gülünce fark ediyoruz. Mesela geçenlerde copleston'a "mümin kardeşimiz" dedi, bi ben dinliyodum sanırım sadece ben güldüm shdjf ya da descartesın ağzından konuşuyo "nabacan kardeşim akıl bu, boru mu, ibnelik yapma" falan diyo. Yarılıyom. Allahım işalla kimse gitmez de ders yapmaz hoca ya. Kimse esprilerini anlamıyo ama seviyom ben ya :(

Bana farsça öğretecek esmer bir erkeğe 40 yıl kahvaltı hazırlayabilirim...:(:(:):(:("("(/(/:1 iranlı da olabilir veya gürcü falan. ok

Yağmur tanrıcası burdaymış ahey ahey.

İşim başımdan aşkınsa bünyem bütün yararlı aktivitelere kendini kapatır. Kitap okumaz, ders çalışmaz, yemek yemez, okula gider ama derse girmez, uykuya düşkün müthiş uykucu bir insana dönüşürüm. Okulda işler yolunda gidiyor, bugün akp gençlere hesap verecek benzeri sloganlar atan solcu arkadaşların yarısı ibneydi. Ben bu şekilcilik mevzusuna ne kadar kızsam da şekilci bi insan oluyorum zamanla sanırım. Okula enternasyonal girdim faşist çıkıyorum sanırım mayk kafam yine karışık elim ayağıma dolaşık. Masamda portakal suyum daktilomun yanında duruyor ve sümüklü mendillerim. Birsürü okunmamış kitabım birsürü nota işlenmiş bağlama kitabım. Bıktım bu kafa karışıklıklarından keşke cahil olaydım

Anne tarafının köyü bilmiyorum ben :D Baba tarafı horasanlı ;d

Annemin anası aşkale babası kars azerilerinden akyaka tarafı. Babolim malatya benim karışık epey :d memnun oldum ha mahçuptum geçti şimdi shfkg

Geri