Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Artık sırayla birbirinizi…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O mon dieu.. Resmen kulaklığımı düşürdüm. Allahım aynaya bakıp geliyörüm. Bir yaşıma daha girdimmGidip baktım, evlilik değilmiş yabani… bilmem kaçıncı yılını kutluyormuş sevgilisi… yıldönümü yani…
Bizim de yıldönümümüz yaklaşıyor, doğurmazsam inş kutlarız….
Ameliyat öncesi heyet raporu ile mahkeme kararı gerekiyor ve sonra da cinsiyet değiştirme davası açılmalıdır. Doktorlar bu ameliyatı zorunlu görmediği sürece mahkeme onay vermez. Ameliyat olmadan önce rapor almalıydı.Mika artık kadın. Resmi olarak da o süreci tamamlandı diye biliyorum. Bülent Ersoy gibi yani. Dolayısıyla resmiyette de tamamlandıysa süreç, evlilik yapabilir tıpkı Bülent Ersoy gibi.
evlilikten haberin vardı gibi hatırlıyorum, bebişi mi bilmiyordun, minnoş biri gelecek inşallah <3O mon dieu.. Resmen kulaklığımı düşürdüm. Allahım aynaya bakıp geliyörüm. Bir yaşıma daha girdimm
Konu adı Mika ama bana sen oldunn
Ameliyat öncesi heyet raporu ile mahkeme kararı gerekiyor ve sonra da cinsiyet değiştirme davası açılmalıdır. Doktorlar bu ameliyatı zorunlu görmediği sürece mahkeme onay vermez. Ameliyat olmadan önce rapor almalıydı.
O kadar detayını bilmiyorum ancak mahkeme kararı olmadan ameliyat olan da var galiba. @HosgeldinHarunAbi yasal süreci daha iyi bilir.evlilikten haberin vardı gibi hatırlıyorum, bebişi mi bilmiyordun, minnoş biri gelecek inşallah <3
Bunun resmi süreci tamamlanmadı mı? Ameliyat olabildiği ve sonraki prosedürleri yerine getirdiğini düşündüğüm için Bülent Ersoy örneğini verdim yani eski devrin deyimiyle “pembe kimlik” aldığını düşünmüştüm. Rüzgar Erkoçlar mesela o da evli biliyorsun, o prosedürü yıllar önce tamamlamıştı.
Taylandda ameliyat oluyorlar son dönemde yoğunlukla resmi kimlik prosedürünü tamamlamak isteyenler.O kadar detayını bilmiyorum ancak mahkeme kararı olmadan ameliyat olan da var galiba. @HosgeldinHarunAbi yasal süreci daha iyi bilir.
Şimdi tam tescillendi..Henüz evlenmedi diye biliyorum beraberliklerinin bilmem kaçıncı senesini kutluyorlardi hem evlenebilir artık kadın kendisi. Mutluluklar mikos...