Mika raun evlendi..

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Cogu kadindan daha isveli cilveli bir sey olmua bu ya , tovbebismillahhh

5555 tane gül mü almış o tiktokta gördümde evlenme teklifi olduğunu bilmiyordum..

Gidip baktım, evlilik değilmiş yabani… bilmem kaçıncı yılını kutluyormuş sevgilisi… yıldönümü yani…

Bizim de yıldönümümüz yaklaşıyor, doğurmazsam inş kutlarız….

Mika artık kadın. Resmi olarak da o süreci tamamlandı diye biliyorum. Bülent Ersoy gibi yani. Dolayısıyla resmiyette de tamamlandıysa süreç, evlilik yapabilir tıpkı Bülent Ersoy gibi.

Bülent Ersoy Özal döneminde pembe kimlik aldı. Kadın kabul edildi. Resmî olarak.

Gidip baktım, evlilik değilmiş yabani… bilmem kaçıncı yılını kutluyormuş sevgilisi… yıldönümü yani…

Bizim de yıldönümümüz yaklaşıyor, doğurmazsam inş kutlarız….
O mon dieu.. Resmen kulaklığımı düşürdüm. Allahım aynaya bakıp geliyörüm. Bir yaşıma daha girdimm

Konu adı Mika ama bana sen oldunn

Mika artık kadın. Resmi olarak da o süreci tamamlandı diye biliyorum. Bülent Ersoy gibi yani. Dolayısıyla resmiyette de tamamlandıysa süreç, evlilik yapabilir tıpkı Bülent Ersoy gibi.
Ameliyat öncesi heyet raporu ile mahkeme kararı gerekiyor ve sonra da cinsiyet değiştirme davası açılmalıdır. Doktorlar bu ameliyatı zorunlu görmediği sürece mahkeme onay vermez. Ameliyat olmadan önce rapor almalıydı.

O mon dieu.. Resmen kulaklığımı düşürdüm. Allahım aynaya bakıp geliyörüm. Bir yaşıma daha girdimm

Konu adı Mika ama bana sen oldunn
evlilikten haberin vardı gibi hatırlıyorum, bebişi mi bilmiyordun, minnoş biri gelecek inşallah <3

Ameliyat öncesi heyet raporu ile mahkeme kararı gerekiyor ve sonra da cinsiyet değiştirme davası açılmalıdır. Doktorlar bu ameliyatı zorunlu görmediği sürece mahkeme onay vermez. Ameliyat olmadan önce rapor almalıydı.

Bunun resmi süreci tamamlanmadı mı? Ameliyat olabildiği ve sonraki prosedürleri yerine getirdiğini düşündüğüm için Bülent Ersoy örneğini verdim yani eski devrin deyimiyle “pembe kimlik” aldığını düşünmüştüm. Rüzgar Erkoçlar mesela o da evli biliyorsun, o prosedürü yıllar önce tamamlamıştı.

evlilikten haberin vardı gibi hatırlıyorum, bebişi mi bilmiyordun, minnoş biri gelecek inşallah <3

Bunun resmi süreci tamamlanmadı mı? Ameliyat olabildiği ve sonraki prosedürleri yerine getirdiğini düşündüğüm için Bülent Ersoy örneğini verdim yani eski devrin deyimiyle “pembe kimlik” aldığını düşünmüştüm. Rüzgar Erkoçlar mesela o da evli biliyorsun, o prosedürü yıllar önce tamamlamıştı.
O kadar detayını bilmiyorum ancak mahkeme kararı olmadan ameliyat olan da var galiba. @HosgeldinHarunAbi yasal süreci daha iyi bilir.

Henüz evlenmedi diye biliyorum beraberliklerinin bilmem kaçıncı senesini kutluyorlardi hem evlenebilir artık kadın kendisi. Mutluluklar mikos...

O kadar detayını bilmiyorum ancak mahkeme kararı olmadan ameliyat olan da var galiba. @HosgeldinHarunAbi yasal süreci daha iyi bilir.
Taylandda ameliyat oluyorlar son dönemde yoğunlukla resmi kimlik prosedürünü tamamlamak isteyenler.

Ama bir çok trans kadın ameliyat olmak istemez. Çünkü hormonal olarak çok yorucu oluyor ve hayat boyu o yoruculuk sürüyor.

Kimi zaman hastahaneleri ayarlayıp ameliyat oldu gibi gösterip kimlik alırlar fakat yine de ameliyat olmazlar o yüzden.

Bülent Ersoy'un resmiyete kadın olarak kabul edildiğini bunun için baya uğraştığını duymuştum. Ama bu konularda çok bilgili değilim hatta hiç bilgim yok. Demekki bazı şartlar yerine getirildiğinde, Türkiye'de bir kişi cinsiyet değiştirme hakkına sahip ve devlet tarafından kabul edilme söz konusu. Ama kendini gay olarak tanımlayanlar yani trans olmayanların yada lezbiyenlerin evlilik olayı yasal değil herhalde.

Geri