Midtjylland - Fenerbahçe ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Katkı tablosu var mı ?
Emin olamadım.
GiBL1FrWIAAKY83

GiBL1GjXYAAlT3C

Avrupa'nın dağ köylerinde bile son beş dakika golleri yemeye devam ediyoruz. Nesine sevineyim ben bunun @Lefty

Morinyo bile sevinmedi pancar suratıyla oturdu

Avrupa'nın dağ köylerinde bile son beş dakika golleri yemeye devam ediyoruz. Nesine sevineyim ben bunun @Lefty

Morinyo bile sevinmedi pancar suratıyla oturdu
Futbol böyledir ve hiçbir şey planladığın gibi gitmez çünkü her an sakatlık gibi bir sorun yaşarsın. Mourinho sonuçtan memnun olduğunu açıkladı, oyuncular elinden geleni yaptı.

Yeni transferler de geldi, iyi bir sürece girdik, o yüzden moral bozacak bir durum yok.

Lefty polyannacılık oynuyor.Fener 50 gol yese 5 tane tac kullandık diye mutlu olacak biri.
Ben gsnin oynadığı oyundan hiç memnun değilim hiç.İcardinin yokluğunda balon gibi şişirdiğimiz 1 atsa 55 tane kaçıran osimhen,futbol oynamaya gelmemiş barış alper,yaşlandım uygun top gelse asist yaparım diyen mertens,son zamanlarda formda olmayan yunus,kale gibi dediğimiz ama kritik maçlarda hiçbir oyuncuyu tutamayan sanchez ve sırf önceki şampiyonluklarda emeği var diye bir maç ıslıklayıp sonra hemen başarısızlığı unutup bağrımıza bastığımız ve malesef gelen hiçbir topu tutamayan muslera.
Kulüpler birbirlerine transfer çalımı attığı kadar futbolcularımız rakibe çalım atsa bu halde olmazdı hiçbir takım.

Takımın teknik direktörü sonuçtan memnun ise başka söze gerek kalmıyor. Bizim hedefimiz tur atlamaktı ve başardık. Bu aşamadan sonrası yeniden planlanır. Ara transferler de dahil olacak ve yeni bir sistem kurulacak.

Heee. Morinyo iki puan yeter demiş. Adamların son dakika golü iptal olmasa görürdüm ben senin yeterini. Çapsız.

Geri