Midtjylland - Fenerbahçe ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı UEFA Avrupa Ligi ile golsüz berabere kaldı ve bu sezonki 3. beraberliğini elde etti. Bu sonuçla puanını 9'a yükselten sarı-lacivertli ekip, tur şansını son maça bıraktı. Fenerbahçe, ligin son haftasında deplasmanda Danimarka temsilcisi Midtjylland ile karşılaşacak.

Midtjylland-Fenerbahçe maçı TRT ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak

1737959891862-yeni-proje-6.jpg

Fenerbahçe'de Midtjylland maçı öncesi Mourinho'nun eli-kolu bağlı

Fenerbahçe, Midtjylland maçı öncesinde kadro kurmakta zorluk çekiyor. UEFA’ya bildirilen 22 kişilik listede yer alan isimlerden 7'si sakatlık ve cezalılar nedeniyle kadroda yer almayacak. Listede yer alan Becao ve Oosterwolde sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattı, kaleci Livakovic ve Mert Müldür sakatlıkları, Osayi Samuel ve Amrabat da cezalı oldukları için yarınki maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde listede yer alan Samet Akaydin da Çaykur Rize'ye transfer olmuştu. Cengiz Ünder'in maç kadrosunda yer alıp almayacağı da belirsiz...

GENÇLER GÖREVE...
Sarı-lacivertlilerde Oğuz Aydın, Kostic, Levent Mercan ile Bartuğ Elmaz, UEFA listesinde yer almazken, iyileşen İsmail Yüksek de takımla birlikte çalışmalara başladı, oynayabilecek duruma geldi. Yüksek'in yedekte maça başlaması bekleniyor. Fenerbahçe'de, eksikler nedeniyle yedek kulübesinde altyapıdan oyuncular yer alacak. Muhammet Zeki Dursun, Yiğit Emir Ekiz, Şükür Toprak, kaleci Engin Can Biterse gibi altyapı oyuncularının da Midtjylland maçında yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Portekizli teknik adam, Lyon karşısında olduğu gibi 3-4-3 oynatacak.

Kaynak

Sakatlıkları bir tarafa bırakıp elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmak zorundayız.

Şartlar ne kadar zor olursa olsun Fenerbahçe bu maçı hakkı ile kazanacaktır, bol şans diliyorum.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, Midtjylland maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Jose Mourinho: “Bugün turu atladık ve bizim için en önemlisi buydu ama turu atlamasaydık bile ben oyuncularımla gurur duyardım. Taraftarlarımızın da gurur duyması gerekiyor. Çünkü çok zor şartlarda buraya geldik. İsmail ve Mert Hakan uzun süredir oynamıyorlardı. İsmail sağ bek, Mert Hakan da 75 dakika inanılmaz efor sarf etti. Szymanski sol bek oynadı. Bugün herkes harika savaştı. Kulübede zaten elimizde üç oyuncu vardı. Dolayısıyla oyuncularımla çok büyük bir gurur duyuyorum.”

Mourinho'nun dediği gibi çok zor şartlar altında başardık ve Fenerbahçe ile bir kez daha gurur duydum.:kalp:

Noolmuş misal zor şart, hava soğumuş o mu
Sakatlanan oyuncularımız vardı ve bazıları da kadroda olmadığı için maça dahil edemedik. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi bir planlama ve yeni transferler ile benzer sorunları yaşamayacağız.

Sen sevinmedin galiba... Avrupa Kupası iddiamız devam ediyor.

Geri