Midjourneyde çizilmiş sanat eserleri

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
yahu shini gadını... söyle bir tane promt yapalım da beğen bari. yine bişi beğendirmedik ya la
Ya ama oyle degil mi? Renkler, konsept, tonlamalar…

Bu konunu cok begendim, sadece biraz daha farkli seyler bekliyorum senden .p Var sende bu potansiyel biliyorum jklhfj

Bu promplar ile yarattığınız ucubeler, yeni promplar için malzeme olarak kullanılmaya başlıyor. Kullanıcıların özgün olmak adına işin bokunu çıkaması, son derece verimli olabilecek bir "makineyi" aptal edecektir yakında. Sonuçta bu yapay bir zeka ama kolektif insan şuurun aynası haline gelecek. Belki de geldi.

Yani yanlış eğitildi bu zeki çocuk.

Bu promplar ile yarattığınız ucubeler, yeni promplar için malzeme olarak kullanılmaya başlıyor. Kullanıcıların özgün olmak adına işin bokunu çıkaması, son derece verimli olabilecek bir "makineyi" aptal edecektir yakında. Sonuçta bu yapay bir zeka ama kolektif insan şuurun aynası haline gelecek. Belki de geldi.

Yani yanlış eğitildi bu zeki çocuk.
climax rus bir ablamızı muayene ederken... ya da tam tersi...

gggggg.png

arkadaşlar tag olarak cinematik, anime style, 4k, 8k, hyper realistic gibi şeyler kullanabilirsiniz. ayrıca ünlü ressamların ya da heykeltraşların stilini de ekleyebilirsiniz. da vinci style vs vs. gayet güzeller. ben bir tanesini tablo yaptırıp asıcam evime, tamam vurma kızım evimize...

Geri