Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Berserk mangası geldi aklıma hacı orada da vardı. Japonlarda dunya agaci var mit hikayelerinde. Vikinglerinde Dunya yılanı falan oda God of War oyununda var. Hatta Naruto Shippuden ve Shingeki no Kyojin de bile var. Efsane cizimler gerçekten.Dünyanın Ruh Ağacı
Ekli dosyayı görüntüle 64681
Discord a bağlandıktan sonra sol tarafta kanallar var. Newbies150 vs vs diye. Evet ben de bir kaç tane denedim ama ingilizcesi hayvan gibi olan arkadaşlarla denemek lazım. Çok detaylı tarif etmek gerekiyor. Benim denediklerim daha çok basit şeyler ama yine de fena olmadı. Atarım bir ara :3Denedin mi promotları nereye yazıyoz xd
Ay hemen deniyorum dur ama ingilizce ne yazcam bilmiyorum :s çeviriye gitmeliyim önceDiscord a bağlandıktan sonra sol tarafta kanallar var. Newbies150 vs vs diye. Evet ben de bir kaç tane denedim ama ingilizcesi hayvan gibi olan arkadaşlarla denemek lazım. Çok detaylı tarif etmek gerekiyor. Benim denediklerim daha çok basit şeyler ama yine de fena olmadı. Atarım bir ara :3
mesela bunda normal bir yıldız verdi beğenmedim promtu "