Midjourneyde çizilmiş sanat eserleri

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Yav niye maille uğraşıyorsunuz? Web’den bağlanıyorsanız Discord’a girerken sallamasyon bir kullanıcı adı alın. Kaydı tamamla uyarısı çıkarsa onu kapat, limitin dolana kadar bu kullanıcı adıyla devam. Dolduktan sonra ilk adıma gidip yeniden kullanıcı adı alıp süreci sonsuz defa tekrarla. Web’den giriyorsanız gizli sekmeyle girin. Zira sekmeyi her kapattığınızda formlarınız silinir ve rahatlıkla yeni kullanıcı adıyla girersiniz.

Kimse gülmesinnn uzun cümleler yerine basit bir şey yazdım ilklerde olur böyle şeyler ama devamı mukteşem olacak :D
yosun_long_curly_hair_girl_red_hairseawardsunset_a200e4e2-5278-4504-8ef8-fb9e40995f79.png
deliren yosun :D:D: yine teke indiremedik 4 numaraya ayar veremedik ama olacak:/
yosun_curly-haired_girl_a_girl_white_a_girl_red_393642f5-d4f1-42f8-b160-78fdf5101b23.png

hahahha bunun altı niye böyle oldu hiç fikrim yok ingilişçem yetmedi galiba:D
yosun_curly-haired_girl_a_girl_white_a_girl_red_8fd623c9-5b66-4117-99ba-8abb71f874ba.png

utanarak attım ama en azından yol aldığımı göstermek istedim:D

Kimse gülmesinnn uzun cümleler yerine basit bir şey yazdım ilklerde olur böyle şeyler ama devamı mukteşem olacak :D
Ekli dosyayı görüntüle 64804
deliren yosun :D:D: yine teke indiremedik 4 numaraya ayar veremedik ama olacak:/
Ekli dosyayı görüntüle 64805

hahahha bunun altı niye böyle oldu hiç fikrim yok ingilişçem yetmedi galiba:D
Ekli dosyayı görüntüle 64806

utanarak attım ama en azından yol aldığımı göstermek istedim:D
Adamın basına kadın oturtmuşsun sklsksk
Çok sürreal çalışmışsın sklks

cansulicueta_white_dress_dead_bedroom_alone_love_unhappy_4389fc9e-00de-417b-a344-b67eae37cc85.png

yarın akşam aşk-ı memnu finali olduğu için ben bihterciğimi anmak istedim de olayı tam anlayamadığım için çok sade oldu sjhjhs.
allahın izniyle birazdan bihterle behlül'ü merkür'ün üzerinde sanki serada sevişiyormuş gibi çizdirip, beşir'in öksürüğünü de karadelikten ses frekansı olarak eklicem.
çaktırmadan gelinlik modeli yarattım he.

Birinci Dünya Savaşı Sırasında Doğum Yapan Kadın ve Ona Yardım Eden Askerler (bizimki mesleki dezenformasyon yaşıyordur fkjd)
klkk_While_fleeing_World_War_1__Turkish_midwife_giving_birth_an_38c88030-8321-438a-a16a-a12d01...png

Geri