Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana mail açmakla sorumlusun artıkYeni üyelik alarak deneyebilirsin ben şu an öyle yaptım... Evet maalesef büyük zaman alıyor ben bıraktım artık işe geçmem lazım![]()
qkjusekaıqsejoeqkaksıoqaıksokıqaosık yaparım neyse favela bu işi başıma sen sardın sen öğreticeksin ben anlamam yaaaa bi mail daha alıcam pc gel yap git:/Bana bi mesaj geldi şimdi discordtan aktarıyorum aynen size;
Dear favela, it confused the artificial intelligence called midjourney so much that Ms. Yosun hanim, we didn't understand what to do either. (fjksdjfksd aynen hanim)
çevirisi de şöyleymiş
Sevgili favela, midjourney denilen yapay zekayı o kadar karıştırdı ki Yosun Hanım biz de ne yapacağımızı anlayamadık.
akşam eve geçince anlatırım müsait olursan yosuncum peki : D (köle) kjfdqkjusekaıqsejoeqkaksıoqaıksokıqaosık yaparım neyse favela bu işi başıma sen sardın sen öğreticeksin ben anlamam yaaaa bi mail daha alıcam pc gel yap git:/
yapıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmuyor komutlar :/@yoSun öğreteceğim sana çok basit
deme öyle biraz saçma bir sistem aslında kendini üzme, akşam ayarla kendini anlatırım benKendimi salak gibi hissettimbenim yaptıklarım neden olmuyor:/
25 canınız vardı anna hanım hepsini kullandıysanız bir mail açıp ordan devam edebilyönüzBen artık yapamıyorum neden... kaç canım vardı ki.....
Seni black eagle yapmaya calışırken gördüm... cıldırıyordun.pKEŞKE girmeseydim yapamadıkça deliriyorum kafamı oraya verdim işe odaklanamıyorum
koç burcu gene özelliği kafasına koyduğunu yapacak:/
dkfjhsdkfjhsjfkshdfjshfsuyhsjdfhsdjdfhsdklfjhkaskjfSeni black eagle yapmaya calışırken gördüm... cıldırıyordun.p