Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi fotograf hoşuna gittiyse ona U1, U2. u3, u4 olanlara tıklıyorsun sonra onda uğraşmaya başlıyor : D
benim hakkım neden hemen bitiyor yaaa:/Hangi fotograf hoşuna gittiyse ona U1, U2. u3, u4 olanlara tıklıyorsun sonra onda uğraşmaya başlıyor : D
Bitmemesi lazım, yazdığın şeyin varyasyonlarını yaparken hak kullanmıyor diye biliyorum. Ama sen her seferinde bir şey yazıp, ekliyorsan sanırım bitiyor o zaman. : (benim hakkım neden hemen bitiyor yaaa:/
Yo sadece 1 kez bastimmm yaa bekledimmm begendigimi buyuk hale getirecektimmm hakkin yok diyor ahh favela ahh basima is actin:/Bitmemesi lazım, yazdığın şeyin varyasyonlarını yaparken hak kullanmıyor diye biliyorum. Ama sen her seferinde bir şey yazıp, ekliyorsan sanırım bitiyor o zaman. : (
Yeni üyelik alarak deneyebilirsin ben şu an öyle yaptım... Evet maalesef büyük zaman alıyor ben bıraktım artık işe geçmem lazımYo sadece 1 kez bastimmm yaa bekledimmm begendigimi buyuk hale getirecektimmm hakkin yok diyor ahh favela ahh basima is actin:/