Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi başlıktaki siteye giriyorsun orda bir sekme var seni discordda bir kanala davet ediyor. Sonra o kanalda yapay zeka botu var. Ve senim girdiğin ingilizce kelimelere göre resim yapıyor. (Sanatsal olacağını düşündüğün kelimeler falan) sonra sana seçenek gösteriyor dört tane sen beğendiğinden yola çıkıp ilerisini tasarlatıyorsunYalnız ben konuyu anlamadım sanat falan demişler ama......
Ücretli üyeliğe geçmediğin sürece belli sayıda hakkın varAyy faviş bize bir şey gösterdi. skljks
Çok estetik değil mi ya? Eve geçeyim de uğraşırım bunla sklks
Evet fave demişti. Ben sıkılırım zaten bir yerden sonraÜcretli üyeliğe geçmediğin sürece belli sayıda hakkın var
Ben daha doyamamıştımEvet fave demişti. Ben sıkılırım zaten bir yerden sonra
Yeni üyelik alarak yapabilirsin de demişti faviş sklsk üyelik açBen daha doyamamıştım
Ona üşenirim djfnYeni üyelik alarak yapabilirsin de demişti faviş sklsk üyelik aç
Sen şimdi beni övüyorsun iyi güzel de ya banlanirsambu @need 'in sanatın her dalına olan yeteneğinin ucundan bir parça beynine de gitseydi keşke... ne yapsa oluyor. tek başına översem ölürüm diye arada gömdüm, o bana küsmez. ay keşke küsse...
ozellikle bu. 10/10
ölçüleri de girersen oluyor. 16:9 4:3 gibi ya da çözünürlük değerleriniBiz yaparken kare bi tuval kullanıyor, bazıları dikdörtgen onlar daha güzel duruyor