Midjourneyde çizilmiş sanat eserleri

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Discordu indirip kanala girdiğini varsayıyorum.

111.png

Öncelikle sol taraftaki kanal listesinden işaretlediğim herhangi bi newbies kanalına girip;

2222.png

/imagine yazınca bir kutucuk çıkıyor ve oraya ingilizce olarak istediğin şeyleri yazıyorsun.

Daha sonra çıkan 4 adet resimden
numara olarak saat yönünde (1-2-3-4)

3333.png

Mesela 1 numarayı beğendin ve onun varyasyonlarını istiyorsun. v1 e tıklayıp bekliyorsun ve bunu tekrar tekrar deniyorsun istediğine ulaşana kadar. En sonunda da bitince;

555555.png

upscale to max e tıklayip resimin son hâlini sana veriyor. halledemezsen ekle @angie Favi#5160 yardımcı olmaya çalışayım

Discordu indirip kanala girdiğini varsayıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 64730

Öncelikle sol taraftaki kanal listesinden işaretlediğim herhangi bi newbies kanalına girip;

Ekli dosyayı görüntüle 64731

/imagine yazınca bir kutucuk çıkıyor ve oraya ingilizce olarak istediğin şeyleri yazıyorsun.

Daha sonra çıkan 4 adet resimden
numara olarak saat yönünde (1-2-3-4)

Ekli dosyayı görüntüle 64732

Mesela 1 numarayı beğendin ve onun varyasyonlarını istiyorsun. v1 e tıklayıp bekliyorsun ve bunu tekrar tekrar deniyorsun istediğine ulaşana kadar. En sonunda da bitince;

Ekli dosyayı görüntüle 64734

upscale to max e tıklayip resimin son hâlini sana veriyor. halledemezsen ekle @angie Favi#5160 yardımcı olmaya çalışayım
Yaptııım bak sen yazana kadar çözdüm sklsks

Hayaller cr7 hayatlar kahtalı mıçı gibi bir şey oldu sklsk

discord’da kanallar olduğunu zar zor anlamış biri olarak ben bunu denerim ama sonuca varır mıyım bilmem…

Tamam oynarım ben bununla. Tişikkir sipirmin

bu @need 'in sanatın her dalına olan yeteneğinin ucundan bir parça beynine de gitseydi keşke... ne yapsa oluyor. tek başına översem ölürüm diye arada gömdüm, o bana küsmez. ay keşke küsse...

Geri