mevzu benim

Konu sahibi son olarak 2764 gün önce görüldü
bunca yıldır forumlarda takılırım. forum ahalisi cinsiyetimi gözlerine sokarcasına belirttiğim halde beni erkek sanmaya devam ederler. hatta inanır mısınız çok eskiden bi üye mesaj atmıştı "selam çok tatlısın, yorumlarına çok gülüyorum. ben melek msn var mı" diye. o zamanlar facebook da yaygın değildi. ben de epey yemiştim kızı. ne yapsam ne etsem beni erkek sanmaya devam ediyosunuz. şikayetim yok ama memnun da değilim. arkadaşlar sebebi nedir arkadaşlar? gelin bunu tartışalım. bir kadın üyeliği almış biri ne gibi yorumlar yapmalı, ne dinlemeli, hangi ifade ve avatarları kullanmalıdır? ahshd

Nick ve yaptığın yorumlar belirleyici olabilir.

nickim hangi doğrultuda olmalıdır? kırık kalp, melenq gibi şeylerin gideri var mı acaba? bi de kamer unisex bi kelime hatta cinsiyeti yok. kamer gençten ötürü mü erkek sanılıyorum acaba ehehe

Bence ankaranin suyu sebep.
La bize her yer angara stayla.

isim yokmu hatun senin nickni ismin yap isteselerde karıştıramazlar:d

nickim hangi doğrultuda olmalıdır? kırık kalp, melenq gibi şeylerin gideri var mı acaba? bi de kamer unisex bi kelime hatta cinsiyeti yok. kamer gençten ötürü mü erkek sanılıyorum acaba ehehe

Mesela nickini melahat yaparsan, kimse erkek olarak anlamaz :D Yorumlarında da ay cicim. canımmmm, mucckk , aşkım, bebişimm v.s. tarzı şeyler yazman lazım.
... ve bana sorarsan; kendin gibi kal ve öyle ol. Diğerlerinin düşünceleri de onların olsun :) Rahatsız olma ve farkın olsun...

Küfürlü bi yorumunu gördüm sürekli bu tarz konuşuyosan erkek zannedilebilirsin.

Erkek gibi kurdugun cümleler: D
Duruş: )
Misal sana benzeyen malumatfurus diye bir üye vardı ve kızı aşk acısı çekerken hayal edemiyordum onu Birak sevgilisi olduğunu bile dusunemiyordum.

Sen hatta ondan daha maskulen havadasin erkek gibi kız tabirine uygunsun. Aynen devam bence güzel böyle.

Edit: ben **Spam/Adversiting** yazmaya bile utanan bi tipim misal
Açık mert korkusuz yazmak bu kadar zor gelmemeli insana. : D

Erkek gibi kurdugun cümleler: D
Duruş: )
Misal sana benzeyen malumatfurus diye bir üye vardı ve kızı aşk acısı çekerken hayal edemiyordum onu Birak sevgilisi olduğunu bile dusunemiyordum.

Sen hatta ondan daha maskulen havadasin erkek gibi kız tabirine uygunsun. Aynen devam bence güzel böyle.

Edit: ben **Spam/Adversiting** yazmaya bile utanan bi tipim misal
Açık mert korkusuz yazmak bu kadar zor gelmemeli insana. : D

evet tanıyorum. yalnız yanlış anladınız ben tavrımı değiştiremem zira 22 yaşındayım 22 yıldır hayata karşı tavrım standarttır değişimi de sevmem. ama iyi analoji kurup şahsına münhasır iki kelam edince erkek sanıyolar lan kızlar mal mı (sansür) demeden edemiyorum

evet tanıyorum. yalnız yanlış anladınız ben tavrımı değiştiremem zira 22 yaşındayım 22 yıldır hayata karşı tavrım standarttır değişimi de sevmem. ama iyi analoji kurup şahsına münhasır iki kelam edince erkek sanıyolar lan kızlar*gerizekalı*mı (sansür) demeden edemiyorum

Tavrını değiştiremezsin zaten egreti durur. Ben de okulda erkek arkadaşlarımla hacı, naber lan vs diye konustugum günler çok oldu.. ama bazı şeyler bazı insanlara yakismiyor. kızlar in bi çoğunun aptal olduğunu düşünüyorum ne yazik ki! evet hatta bazısı erkekler in kafasında kurduğu on yargılara göre davranıyor bi de kendilerini bastiriyorlar bunu annem yüzünden ben de çok yasamisimdir "alışkın değiliz" o yüzden sen hep böyle kal.

Hic bi erkek böyle bi konu acmaz.
Bence kadin bu :T:

Tavrını değiştiremezsin zaten egreti durur. Ben de okulda erkek arkadaşlarımla hacı, naber lan vs diye konustugum günler çok oldu.. ama bazı şeyler bazı insanlara yakismiyor. kızlar in bi çoğunun aptal olduğunu düşünüyorum ne yazik ki! evet hatta bazısı erkekler in kafasında kurduğu on yargılara göre davranıyor bi de kendilerini bastiriyorlar bunu annem yüzünden ben de çok yasamisimdir "alışkın değiliz" o yüzden sen hep böyle kal.

telkin dinlemek için açmadım konuyu. işim gücüm yok önyargıları tartışak dedim belki bi sosyal bilimci neyin vardır dedim. çaktırma bana da eğlence çıkıyo xd

ne sanarlarsa sansınlar nolacağ ?

feminen bi hareket çekiyorum foruma

Geri