mevzu benim

Konu sahibi son olarak 2764 gün önce görüldü
telkin dinlemek için açmadım konuyu. işim gücüm yok önyargıları tartışak dedim belki bi sosyal bilimci neyin vardır dedim. çaktırma bana da eğlence çıkıyo xd

feminen bi hareket çekiyorum foruma

Climax abi den iyisini bulamazsin adam sosyolog gibi.

Forum için değil genel toplum yapısında kadın daha ince ve nazik olduğu düşünüldüğünde senin sert yapın olduğundan erkek düşünebiliriz.
Bende seni hem bayan hem erkek olarak düşünüyordum bir ortasını bulamadığım kesindi. Çünkü yazı tarzın ikisine de özgü bir ifadeler bulunuyordu. Ancak hiç bir bayan konusuna yorum yapmaman da dikkatimi çeken taraftı.
Avatar ve nick her iki tarafta kullanabileceği için, pek de o şekilde cinsiyet ayrımı olmaz

Dediğim gibi, konularda kullandığın kelimelerden de bu çıkabiliyor.

ben her şeyi göremiyom kübra lan illa 25 mesajım olacağımış

bi ara beni de erkek sanmışlardı
alışıyorsun bacım zamanla. asdfghj

Kadınlığını belli eden cümleler kur. Adeta bir pötürcük su olman lazım. Pembe sümüğün olduğundan filan bahset. Ayaklarım çok güzel herkes bana tapmak istiyor yhaa de. Tag bulalım sana. Mesela: Ey aşqq nerdesin? İmzan da şu olsun: Prenses olmak için prense ihtiyacım yok ben zaten kralın kızıyım!

Avatarına iç çamaşırlı kadın resimleri koyduktan sonra ben hayatımda hiç öpüşmedim de, ya da hiçbir erkekle buluşmadığını tam bir helal süt emmiş kız modunda olduğunu söyle. Haftasonu ayak tırnaklarına pembe oje sürdüğünden filan bahset, sırtı açık elbise aldım de. Dudişlerim bi' harika tanrım herkes bana tapıyor de. Forumda kadınlık konusunda yüksek lisans yaptığını sanan bir arkadaş var ondan ders alabilirsin.

alıştım artık muzaffer falan dicem adımı soranlara.
ya ben hayatımda toplamda 3 kez elbise giymiş insanım. bunun edebiyatını yapamam ki ;(

Ankaranın havasından olabilir sanırım gerçekten mesela alavarez nickli arkadaşıda aylarca erkek sandık hala da sanmaya devam ediyoruz pek kadınsı gibi durmuyor çünkü ona benzer başkalarıda var ama en çok göze batan olduğu için örnek verdim hemen olay çıkmasın cicişler..:p

Forumda örnek alabileceğin insanlar bulup hafta sonları kurs alabilirsin. Sana forum kızı olmanın sırlarını anlatacaklardır. Belki bir forum aşkın bile olur.

birincisi öyle kült filmlerdeki haşin bayan harakterleri yerine daha çok kadının cinsel yönünü sergileyebileceğin, mümkünse sigara içeren bir avatar kullanabilirsin. bunun için ''kadın sigara'' yazıp gogıllayabilirsin.

iki: o avatarın altına kayan bir aşk şiirinin vurucu cümlesi olabilir.

üç: imzaya babetli falan bi resim koy. balon olsun mesela bir sürü ne bileyim.

dört: nick zaten faul, çiçekli böcekli bi şey yapmalıydın.

gençler gönüllü arıyorum şifremi vercem beni baştan yaratın. ben gönüllü olurum diyenler pm bekliyom

İçinizde bir şey kalmasın bölümüne kuaför keyfiii yaz hemen. Başlayalım seni baştan yaratmaya.

Alavarezden ders almalısın bence avatardaki o ise şayet baya kadınsıymış yahu altın sarısı casio erkek saati taksada severiz kendisini.. :D

mesela pieta'nın nickide brezilyalı futbolcuları andırıyor ricardo juanito tavarez pietaxd

Geri