mevzu benim

Konu sahibi son olarak 2764 gün önce görüldü
Bende baştan seni erkek sanmıştım , ama ben cinsiyet kısmına fazla dikkat etmiyorum bayan bir kaç üyeyi erkek sandığım , erkek bir kaç üyeyi bayan sandığım olmuştur yani.Pietayı da buradaki climax isimli üye zannetmiştik .Benzerlikten dolayı
Ben seni banlanan bir erkek üyeye benzetmiştim yoksa yorumlarından dolayı değil, zaten takip edemem ki yorumları =) Hep erkek üyeye benzetildiğini de şu an öğrendim yani,şaşırmadım değil. Sebebini merak ettim bende.

Yorumlara bak :D

kamer bir yorumuna çok gülmüştüm ; ''Okulu sizin yüzünüzden uzattım,sebebim oldunuz **Spam/Adversiting** '' şeklinde bir şeydi :haha::haha: kısacası milletimizin genel olarak kadınlardan beklentisi; narin,hassas ayaklı takılmalar olduğundan olabilir.

Kamer erkek değil misin sen ??? Şaşırdım bak.
Her neyse gerçek cinsiyetin ne olursa olsun, iç yapında bir erkek var senin..

Ha unutmadan; kız gibi görünmek istiyorsan, çankırı caddesi ağzını bırak öncelikle.

ilk adım tabi ki photoshopla üstüne nickin yazılmış sırtı açık elbiseli veya gözlüklü en olmadı sigaralı kadın avatarı.
sonraki adımsa düşler ülkesinin gelgit akıllısı tarzı laf karmaşalı başlık içeren kişisel sayfa ve içinde ahmet batman,küçük iskender ve çeşitli tiviktır,feysbuk aşk şiirleri ve yazarları bulunmalı. arada bi iki tane aşklı tumblr gif'i şart.
bir diğer adıma geçersek o da imza. aşk şarkılarından küçük alıntılar veya sert kız ayarlarında giden gitmiştir tarzı cümleli,renkli imza.
en büyük şartlardan biri de imzaya adı yazılmış kız kanka. bununla forum oyunlarında ay seni yerim aşkıımm temalı mesajlaşmak da şart.
ve son olarak,içinizde birşey kalmasın konusunda aşk sözleri paylaşmak.

tebrikler,siz de mükemmel bir forum kızı oldunuz.

bonus olarak da fotoşok yapmayı bilirsen popi forum kızı oluyorsun.

hiç erkek sanmadım ya,hatta malumatfuruş hanıma benzetiyorum.

Yorumlara bak :D

kamer bir yorumuna çok gülmüştüm ; ''Okulu sizin yüzünüzden uzattım,sebebim oldunuz **Spam/Adversiting** '' şeklinde bir şeydi :haha::haha: kısacası milletimizin genel olarak kadınlardan beklentisi; narin,hassas ayaklı takılmalar olduğundan olabilir.

devgence ithafen yazmıştım bak bi sen görmüşsün agshdj

Kamer erkek değil misin sen ??? Şaşırdım bak.
Her neyse gerçek cinsiyetin ne olursa olsun, iç yapında bir erkek var senin..

Ha unutmadan; kız gibi görünmek istiyorsan, çankırı caddesi ağzını bırak öncelikle.

ya oysa çankırı caddesi ağzı kullanmıyorum konuşmamı duysalar beni yunana ötelerler bence :D mahalli takılıyorum zaar ellaam falan da yazmadıydım daha xdd

ilk adım tabi ki photoshopla üstüne nickin yazılmış sırtı açık elbiseli veya gözlüklü en olmadı sigaralı kadın avatarı.
sonraki adımsa düşler ülkesinin gelgit akıllısı tarzı laf karmaşalı başlık içeren kişisel sayfa ve içinde ahmet batman,küçük iskender ve çeşitli tiviktır,feysbuk aşk şiirleri ve yazarları bulunmalı. arada bi iki tane aşklı tumblr gif'i şart.
bir diğer adıma geçersek o da imza. aşk şarkılarından küçük alıntılar veya sert kız ayarlarında giden gitmiştir tarzı cümleli,renkli imza.
en büyük şartlardan biri de imzaya adı yazılmış kız kanka. bununla forum oyunlarında ay seni yerim aşkıımm temalı mesajlaşmak da şart.
ve son olarak,içinizde birşey kalmasın konusunda aşk sözleri paylaşmak.

tebrikler,siz de mükemmel bir forum kızı oldunuz.

bonus olarak da fotoşok yapmayı bilirsen popi forum kızı oluyorsun.

hiç erkek sanmadım ya,hatta malumatfuruş hanıma benzetiyorum.

malumatfuruşun linkini atsana bi. arkadaşı tanıyom 2. kez benzettiniz kendisine.
ayrıca kısa bi zaman sonra bu başlık altında verilen bütün tavsiyeleri ciddiye alarak müthiş bir imaj yaratacağım çok sağolun hepinizden aro

Geri