Enes, ben yine geldim vefali arkadasim. Aslinda gunlerdir icimde kirginlik vardi.
Biliyorsun sebebini.Kiziyorsun bana kiriyorsun beni, hep iyiliyimi istedigindendir
biliyorum.Ama bayan kalbi napasin hemencik kiriliyor.En kotu animda yanimda oldun.
Sana o olaylar icinde mesaj yazmaga cekinirken attigim mesaj sonrasi senden gelen kardesim nasilsin mesaji cok mutlu etmisti. Senin dusunce tarzina hayran kaldim o gunu.On yargilarla hareket edecegine kalbinin sesini dinlemis, bana anlatma sansi vermistin.Biliyor musun beni guclu yapiyorsun.Bazen oyle gucsuz oluyorum ki, tam o animda ariyorsun ya.. Degerli oldugumu hissettirtin,bide bana oyle namusla davrandin ki oyle icten kardesim dedin ki baglanmamak elde degil.Oyle degerlisin ki benim icin ne soylesem de az.Hani bazi insanlar var, sesinde huzur var.Bak sen onlardansin kardesim.Oyle severim ki seni, bu severim kelimesi bile az kaliyor hatta.Niye bu kadar iyisin ki sen? Nasil bir seysin ki sen..Bir gun yollarimiz ayrildiginda napicam diye dusunuyorum. Sen benden gitmezsin biliyorum, oyle vefali oyle sadiksin ki hep kalmagi tercih edersin. Benim uzuntume hep benle uzuldun, mutlulugumla mutlu oldun.Her sabah gunaydin, her gece iyi geceler mesajini bir tek senden aldim, ne garip..Insan bu kadar mi vefali olur.Biliyor musun ne dusunuyorum bide? Sen gelecegin en guzel babalarindan olacaksin.. Enes sesin de cok guzel, cok guzel gitar da caliyorsin.Seni aslinda baska yerlerde gormek isterim kardesim. Evet kotu huylarin da var. Cok asabisin, dinlemeden bagiriyosun bana o zaman agzina terlikle vurasim var. Ama 2 dakikaya gonlumu ala biliyorsun iste. Bugun en son konustugumuzda camiye gidiyordun, eminim benim icin de dua etmissindir.Hep dualarimdasin sen de.HEP BOYLE IYI KAL TEMIZ KALPLI IYI NIYYETLI KAL YAKIŞIKLI KARDEŞIM..
Ve not (seni seviyorum kardesim)