metalblood / Gece

Konu sahibi son olarak 2598 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öz güveni yüksek, mantıklı yorumları olan, insanlarla erken samimiyet kuran sıcakkanlı biri.

Enes, ben yine geldim vefali arkadasim. Aslinda gunlerdir icimde kirginlik vardi.
Biliyorsun sebebini.Kiziyorsun bana kiriyorsun beni, hep iyiliyimi istedigindendir
biliyorum.Ama bayan kalbi napasin hemencik kiriliyor.En kotu animda yanimda oldun.
Sana o olaylar icinde mesaj yazmaga cekinirken attigim mesaj sonrasi senden gelen kardesim nasilsin mesaji cok mutlu etmisti. Senin dusunce tarzina hayran kaldim o gunu.On yargilarla hareket edecegine kalbinin sesini dinlemis, bana anlatma sansi vermistin.Biliyor musun beni guclu yapiyorsun.Bazen oyle gucsuz oluyorum ki, tam o animda ariyorsun ya.. Degerli oldugumu hissettirtin,bide bana oyle namusla davrandin ki oyle icten kardesim dedin ki baglanmamak elde degil.Oyle degerlisin ki benim icin ne soylesem de az.Hani bazi insanlar var, sesinde huzur var.Bak sen onlardansin kardesim.Oyle severim ki seni, bu severim kelimesi bile az kaliyor hatta.Niye bu kadar iyisin ki sen? Nasil bir seysin ki sen..Bir gun yollarimiz ayrildiginda napicam diye dusunuyorum. Sen benden gitmezsin biliyorum, oyle vefali oyle sadiksin ki hep kalmagi tercih edersin. Benim uzuntume hep benle uzuldun, mutlulugumla mutlu oldun.Her sabah gunaydin, her gece iyi geceler mesajini bir tek senden aldim, ne garip..Insan bu kadar mi vefali olur.Biliyor musun ne dusunuyorum bide? Sen gelecegin en guzel babalarindan olacaksin.. Enes sesin de cok guzel, cok guzel gitar da caliyorsin.Seni aslinda baska yerlerde gormek isterim kardesim. Evet kotu huylarin da var. Cok asabisin, dinlemeden bagiriyosun bana o zaman agzina terlikle vurasim var. Ama 2 dakikaya gonlumu ala biliyorsun iste. Bugun en son konustugumuzda camiye gidiyordun, eminim benim icin de dua etmissindir.Hep dualarimdasin sen de.HEP BOYLE IYI KAL TEMIZ KALPLI IYI NIYYETLI KAL YAKIŞIKLI KARDEŞIM..
Ve not (seni seviyorum kardesim)
302beva.gif

Beyefendi bir insan.Yorum yaparken nezaketini esirgemez.İyi ki var dediklerimden.

Buraya ilk defa yazdığımda çok bir şey yazmamıştım. Zamanla tanırsam güzel şeyler yazarım, ki kötü bir şeyler yazacağımı sanmıyorum demiştim..

Bir kitap var Ahmet Batmandan "Bana İkimizi Anlat"..
Bizim kitabımızdır...
Sana ikimizi anlatmaya geldim...

Biz Enes Ve Cukkuş, en iyi arkadaş en iyi dost.
En sevdiğim ve ben tarafından en çok sevilensin.
Digerleri seni nasıl sever bilmem. Ama ben daha
güzel, daha başka severim. Öyle ki gidemiyorum
bi türlü kızsam bile, gitmenden de ödüm kopuyor.
Öyle ki sabahlara kadar konuşsak da hiç bıkmıyorum.
Kaç ay oldu biz arkadaş olalı? Sabahlara kadar benim
ağlayıp zırlamalarımı çektin sen, usanmadan dertlerimi
dinledin. Ne güzel arkadaşsın sen. Bu dünyada ikinci bir Enes olursa çok iyi olurdu demicem, olmuş olsaydı öldürürdüm onu ki sadece 1 tek Enes olsun, benim olsun.
Başkalarıyla değil benle sadece ilgilensin. Bir tek ben onunla konuşa bileyim diye saatlerce zamanını aldığım da oluyor. Cukkuş bazen çok odunluk yapıyor, Enesi çok çok özlese de çaktırmıyor, çünki Enes Cukkuşla alay ediyor Cukkuş çok özledikte :s: Derslerin var bu aralar. Ben seni üzmemeye çalışıyorum, zaman-zaman istemeden üzdüğüm de oluyor tabi ki. Ama sen affet yine de beni olur mu? Biliyorsun korkularım var, biliyorsun hep üzdüler beni ister farketmeden, ister bilerekten. Ve bundandır kendimi savunmak için hep odunluk yaparım, hep kavga sırasında kaçarım ben. Kalmaya, savaşmaya gücüm yok biliyorsun. Nolursun ben kaçtığımda yakala.
Çünki benim kaybedecek çok şeyim kalmadı hayatta, seni de kaybedemem. Senin gibi birisi hayatımda hep olmalı.
Cukkuş senden kopamaz bilirsin bunu..Hiç gitme diyorum..

Gitme!
Aşılmaz engeller değildir bunlar.
Susmalar kötüdür hep can yakarlar
Sensizlik acıdır, gelmez yarınlar
Ne olur vazgeçme, sen benden gitme...

Gitme!
Kırılır, dökülür, çöker buralar
Hüzün çöker içime, ağlarım gitme.
İkiyüzlülük yaparım, gülerim sana
Yeter ki üzülme, hüznümü görme.

Gitme!
Hayal etmeyelim, gerçek olalım.
Mutsuz olmayalım, ağlamayalım.
Uzattım elimi, nolursun itme
Kahrolurum gidersen, bizi terketme...

Enes bazen ders çalışıyosun, ama o anda bile seni nasıl delirteyim diye yollar arıyorum. Ama bunlar tatlı delirtmelerdir. Çocukların kediyi sevdiği gibi. Kediler kaçmaya çalışır çocuklar kuyruğundan yakalar sonra gögüşüne sıkarlar kediyi, anlamazlar canını acıtdığını, canını acıtarak severler bazen. Benim de seni sevmelerim böyledir canım benim. Bazen canını acıtdığını anlamıyorum ve acıtarak seviyorum seni. Ama öyle iyi birisin ki, yaptığım her hatayı bir tebessümümle affediyorsun. İçindeki masum çocuk var ya, izn vermiyor sana kin tutmaya insanlara. Cukkuş hasta oldukta hep ilgileniyorsun. Şimdi Enesin sınavları var kim ilgilensin Cukkuşla? Sınavının başarılı geçmesi için o kadar çok dua ediyorum ki..Sen ders çalışıyosun ve bazen beni arayıp Cukkuşum napıyosun soruyosun ya,, hiiç seni özlüyorum diyesim var.. Bazen kızıyorum kendime, sen derslerine odaklanmalısın ama ben zamanını alıyorum resmen. Bu yüzden kaçıp gitmek istediğim de oldu biliyorsun. Çünki özlüyorum ve yazıyorum sende yazıyorsun bundan dolayı ders çalışamıyorsun. Kötü Cukkuş, pis Cukkuş seni yoruyor :s: Çünki Cukkuşun vazifesi seni delirtmek, aynen senin yaptığın gibi, Cukkuş delirttiğin gibi Cukkuş da senle uğraşıyor sürekli. Bazen bir gün bıkacan Cukkuştan, daha konuşmucan diyorum ama gün geçtikce daha da iyi oluyor bu güzel arkadaşlığımız.* Kasımda yalnızlık başkadır. Gidersen en büyük yalnızlık sebebim olursun. Şuan kasımda yanlışlıkla açmış Nar Çiçeği gibiyim. Senin sıcaklığından olsa gerek bu mutluluğum, çiçek açmalarım. Azcık soğuklukta solarım, yapraklarım dökülür. Sen başkasın ya, değişmezsin ki hiç.. Sen değişsen değişsen iyi yönde değişirsin.. Bu arada bunları yazdım diye hemen şımarıp beni arama, her gün 5 saat ders yapılacak :T: Ondan sonra konuşuruz bol bol :dyg: :ask: :asik:
Enesim, Seni çok seviyorum, Çok önemsiyorum, Çok değer veriyorum ve... Çok da çok... Güzel olan her şeyden çok var bende sana ait olan..

Sana İkimizi Anlattim...
Ve umarım bir gün senden ikimizi dinlemeye gelirim..

MİRAGE

Ahmet batman okuyup beni hayal kırıklığına uğratan insan.

Yapmacık gösterilen sevgilere ayak uydurmuş biri iyi niyetinden belki de..

metal müzik dinlermisin diye sormuştum hayır demişti sanırım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri