metalblood / Gece

Konu sahibi son olarak 2598 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konun yokmuş ki senin kaçırmıyım dedim :p

Sempatik ve foruma cabuk ısındı.
Sevdim kendisini.
Zamanla tanıstıkca eklerim yeni seyler buraya :cici:

metalblood

12 Temmuz 2015 - 01:59

metalblood.
Konunu actigim sira seni hic ama hic tanimiyordum.
Tanimadan sevdim ilk defa birini, erkeklerle pek yildizimiz barismaz nadirdir.
Enes farkli biri, gercekten cok.. Foruma ilk uye oldugu zamanlar aamir khani'in bir fotografiydi avatari iste onu gorunce dedim ki icimden bu cocukla cok yakin olacaksin.
Ki hislerimde yanilmam, cok nadirdir.
Sana upuzuuun bi yorum sozum vardi geciktirmeden yazayim dedim :hihi:
Ona kotu anlarimda anlattigim sıkıntılara oyle cozumler bulup, oyle guzel yorumlayip, bir o kadarda guzel sakinlestiriyor ki yok diyorum bu benim kafamdaki 'erkeklerin mantik sorunu' var dusuncemi sorgulamama sebep oluyor.
Bazen o kadar eglenceli ki gulmekten aglatmisligi vardir beni, ama sinirli anina denk gelmeyin aman ha :cici:
Bi eser gurler ama hatasi var ise gonul almasini iyi bilir yuregi guzelim.
Sanal hayatimdan cekip reel hayatima aldim seni pismanda degilim, olmamda insallah.
Birgun gorusup birer cay icecez senle aklimizda heep, ben sana dolmalar sarip getircem boyle eksili acili imm :rolleyes:
Ayrica hemsehrim sayilir, komsuyuz ve daha bircok ortak ozelligimiz var.
Bu cocugun sempatikliginden istiyorum yaa :p
Adam yasadigi sehirden gelen biseymi anlamadim cok sicakkanli.
İyi ki varsin yuregi guzel, birtanecik dostum. :hello:
Dilerim bu guzel arkadaslik son bulmaz, seviliyorsun cokca.
Sicak sehrin, ilik adami.

sempatik biri , foruma hemen uyum sagladı ıyıkı gelmıs dedıgım kısılerden (:

Sempatik ve aklıbaşında yorumlarıyla değer verilmeyi hakedenlerden.Hoş gelmişsin yeniden:)

bana odunlukta odun kirmayi ve sahinle sehir turu yapmayi teklif etti:dyg:

Bazen çocuk olabiliyor ,bazen genç olup, bazen tamamen olgunlaşıyor. Demek istiyorum ki, herkesin kafa yapısına uyacak bir ruh hali var. Sessizdir. Ama bu sessizliği bozarsanız, sorunuz hiç iyi olmaz. Bir kaç gün oldu belki birbirimizi tanıyalı ama bazı insanlar vardır, kendilerini belli ederler, anlarsınız siz onu. Sohbeti çok fazla candan, içten, samimi.. düşünceleri, olgun davranması ona çok yakışıyor. Dinlemesini iyi biliyor, karşı tarafı güldürmesini iyi biliyor.
Bazen fazla şebek oluyor, bazen fazla gıcık oluyor ama bunlar ona yakışıyor :p

Bu arada bunları yazarken Mabel Matiz dinleyerek yazıyorum, kıymetimi bil :d

Hayatın boyunca hep gül. Çünkü hak ediyorsun.
Gitmemen dileği ile.

Sempatik biri, foruma katılımı da aktif , sevilen sıcak kanlı birine benziyor :)

Hemşerim olur forumdaki yorumları kaliteli ve guzel

İlk başlarda yıldızımız barışık değildi. Halledilemeyecek bir mesele olmadığından da arayı kolayca kapattık. (Yanılmışım işte.) Saygı ve sevgiyle kal. (Devrikleştim.)

daha yeni üye oldu ama geçenlerde yazdığı mesaja cevap yazayım dedim kutusu doluymuş gitmedi mesaj :D

22 Mayıs 2015 - 15:17

Allah biliyor ya hiç sevmedim bu çocuğu

Enes beeeey eskilerden tanırım sohbetini severim sağolsun hal hatır sormasını bilir iyi biridir rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin emi :tatlı:

Değerli Kardeşim yorum sırası sanırım bende... :)
Bugün biraz uzak kalmalıyım.sözün den sonra yüreğim sızladı, Ben öyle biri giderse yerine başkası gelir diyenlerden değilim. Ne sanalda nede reelde kaliteli kalemler ve yürekten samimi insanlar bulmak zor. O yüzden ben söz konusu sevdiklerim olunca susmayı bilmeyenlerdenim... Tanışmasakda çok konuşmasakda buraya bize katacağın çok şeyler olacaktır diye düşünüyorum.

Kimin için nesin bilmem ama benim için çok değerlisin... İnşallah beraber güleceğimiz, ağlayacağımız ve hüzünleneceğimiz çok günler olacaktır.

Buraya bir kaç gün oldu geldim. Ama hepinizin bir çok konu ve yorumunu okudum. Okuduklarımdan şunu çıkarabilirim. Sen burada olmalısın. Hatta yönetimin uslubunu ve samimiyetini göz önünde bulundurup hizmrt için bir kademede bulundurması gerektiğini bile düşünüyorum.

Birisini tanımak için bazen beraber yol almaya gerek yoktur. Bazen bir cümle bazen bir hareket bazende bir olaya bakış açısı kişiyi tanımanız için yeterli olur..

En kısa zamanda daha detaylı tanışmak dileği ile Azizim...

gozume oldukca saygili gelen biridir.
yorumlari guzeldir. yeni oldugum icin pek yorum yapamiyorum, taniyinca yaparim yine olumlu yorumumu.
Ki olumsuz yorum yapacagimi zannetmiyorum.

22 Mayıs 2015 19:10

Abi ben yine geldim.
Severim kendisini, kendisiyle az çok tanışmış olduk
çok sevdim kendisini. Çok saygılı sevecen insana moral vermesini
bilen art niyyetli olmayan bir abidir. Ha bide ağzı sıkıdır sırr saklamasını
iyi bilir. Kısacası iyiki varsın metalblood abi. :sana:

İyi mi kötü mü çözemedim .p

Nickini gördükçe aklıma black metal şarkıları geliyor
birde üye resimlerindeki kepçük fotoğrafı
oldukça keyifli biri
tanıdıkça yazacağımdan eminim :)
metalblood

Yazma mecburiyeti hissediyorum.

Sever, sayarım. Normalde insanları övmeyi beceremem ama eğer yermiyor isem sebebi meziyetinin çokluğundandır.

Benim şu forumlardan tanıdığım en güzel insanla bir zamanlar birlikte yaşamış bir diğer güzel insandır kendileri. Umuyorum daha detaya girebileceğiz zamanla.

Sempatik, akıllı, olgun, adaletli, efendi, kibar, tatlı bir arkadaşımız uzun uzun hikaye yazmaya gerek yok suan bunların hepsi mevcut :cici:

Yeni yeni tanıyor olmama ragmen sanki uzun zamandır tanışıyormuş hissi veren,sohbeti çekilir kibar insan :) Ben seni tanımış olmaktan çok keyif duyuyorum. Umarım sohbetimiz hep daim olur. :) Tanıdıkça ben yine kirletirim buraları :D

Beni anlamayan-aynı cümleleri on kez dolaylı-dolaysız kurdurtan tek insan sensin -.-

Birşeyler var da bakalım zamanla oturturum düşüncelerimi bir süre daha izlemeye devam edeceğim seni,
ayağını denk al .p

İlerde geleceğim yeniden: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri