Metal Militia

Konu sahibi son olarak 3932 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne güzel şeyler yazmışsınız, sanki kendime yazılmış gibi mutlu oldum sevindim. İyi ki varsın Mami (:

Sen benim her zaman dostumsun. Sen istesen de istemesen de..

bütün yorumları okudum. bu kadar çok sevilen, yani duygularını bu kadar güzel kelimelerle ifade edebilen onca güzel insan tarafından sevilen birisi olmak harika hissettiriyor olmalı. insanların kendisi hakkında bu kadar naif düşünceler beslemesini sağlamak gerçekten büyük bir kalbin işidir. sevgi doludur, dostluk doludur adamdır o kalp. aramızda birbirimize benzediğimize dair inceden yürüyen bir espri var. birileri tarafından benzetilmek de çok güzel. şimdi bu anlamda bakınca kendimle gurur duyuyorum ama aslında gerçekten senin kadar güzel bir insan olabilseymişim keşke diyorum :cici:

Ekim ayından beri buluşup dedikodu yapmadigimizi fark ettim: p

cumartesi hava kararınca beylikdüzünde keyfe keder oturup bir şeyler içeceğiz buyurmak isteyenler şeyapabilir

1 saat sonra gelip beni sirketin önünden alacak öyle de centilmen öyle de düşünceli <3

7 gomlek oteden tanirim. Kendi halinde zararsiz birisi ama bana inandirici gelmez samimiyeti nedense.

Hayal ettim mami ortada bi kenarda esra ve ben.
Diğer yanda serçe ve yek mami kulakları kapatmis caresiz bakışlar atarak objektiflere poz veriyor xd
Birinin çekmesine gerek yok zaman ayarlı cekersin değil mi?:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri