Metal Militia

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Bunca zaman neredeydin sen hırt?" diye kızdığım, başka da kızacak bi şey bulamadığım .p
Bi insan nasıl sevilmelidir? Bi hatun nasıl mutlu edilir sorularının yanıtı onda.
İnsan onunla tartışamıyor bile, ben uyumsuzunu bile yola getirdi.
Olgunluğu yaşının biraz ilerisinde olduğu için gönül rahatlığı ile şımarabiliyorum.
Kaslarından bahsetmeyeceğim ama italyanlar senin yanında halt etmiş.
Göz koyanın gözünü çıkarmam, çünkü ona gözüm kapalı güveniyorum.
11 hazıran 2015 22.38
24 mayıs sabahı sürpriz yapıp, telefondan kapıyı aç deyip, elinde kahveyle karşıma dikilen biricik. Tek şanssızlığımız nöbete gidecek olmamdı. Hastane ortamının bile sayende sevilebilir olduğunu gördüm.
Hayatıma her gün yeniden hoş geldin.

Kedisini çok tanımıyorum. Yeni üye galiba. :) pietà ,nın yıllar sonra bulduğu büyük aşkı olduğu kesin :D

Yaratilani sevdik, Yaprak'dan dolayi..
11 hazıran 2015 22.39
Içimden bir his enisteyle pisti olacagiz diyor :D

Eski bi tanidik imis yeni ogrendim. Ortak cok sevdigimiz insanlar var :)

Eskilerden miymis? Kimmis acaba ben tanimiyorum galiba

arkadaşlar pieta nüfus müdürlüğünde çalışan gençlik ve spor bakanı olabilir mi? adamı tanıdığı yetmiyormuş gibi kaslarından bile bahsetmiş.

fotoğrafları bakış açısı güzel olan üye.

Aramızda geçen kücük bir tartışma oldu iyikide olmuş en azından iyi niyetini gördüm.
Takip ettiğim üyelerdendir.

Jony cana olan benzerligiyle aklimda kalan uye .
Kahveyi ve pietayi sevmesi ne hos

Yorumlari ve paylasimlari takip edilesi. piyetanında en kıymetlisiymis. Mutluluk ve huzur hep sizinle olsun :)

Son zamanlarim onu takdir etmekle geçiyor. Bugun bir kez daha takdir ettim. Benim erkek versiyonum gibi bisey, yada ben erkek olsaydim tamda onun gibi olurdum. Tuttum ben bu enisteyi xd

Çok oldu ben onu tanıyalı bir konu da ona karşı çok mahcubum ben aracılığı ile ama benim dışımda olan bir durun diyelim..

Iyi ki de tanımısim dediğim kişilerden biridir mami.
Saygılı ve zeki üstelik iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim kişilerden biridir ayrıca.

o da bir zırtlan,çemçüksever :m
bu özelliğiyle siz sıradanların arasından sıyrılıyor zaten,
haftalardir yararlı forum diye zararlı forumda takılıyor,olm niye uyarmiyorsunuz lan adamı ;m

10 numara ama olcay degil, bir alex falan yani. Ayrica cok karizma ve kulturlu. Tam bir istanbul beyefendisi. Guzel de iciyor, su an karsimda devirdikce devirdi bana misin demedi. Forum kizlarina burdan goz kirpiyorum, anladiniz siz.

İkimizde nick değiştirince tanıyamamışız birbirimizi. Film tavsiye etmiştim öyle bir sohbetimiz oluşmuştu.
Öyle kişisel tanımıyorum ama karakteri oturmuş biri. Öyle izlenim aldım :p

Her şey gönlünce olsun :cici:

Kafasına göre mutlu olan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri